La fusta es un dels elements indispensables a la tecnolog a abans ja s

Páginas: 3 (559 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2015
La fusta es un dels elements indispensables a la tecnología abans ja s’havia utilitzat per fer foc per fer els manecs dels destrals de les llances de pedra, ara ja es utilitzat duna altre forma perfer taules mobles cadires les pareds dels habitatges i per molts altres materials.
Segons del arbre que procedeixi les clasifiquem en dures i toves
La fusta la clasifiquem en natural i tranformada
Lanatural es la que prove directament de l’arbre es serra de llarg per obtener seccions grans com les bigues o els taulons pero deapres aquests es poden serrar una latra vegada per obtener altresseccions mes petites.
La fusta tranformada es la que no ens arriba directament del tronc de l’arbre i es la que fem servir per fer les portes i els mobles que son las que han estat tranformadas oreciclades i hi ha les mez habituals que son 5:
Tauler d’aglomerat
Tauler d’aglomerat mdf i dm
Fullola o xapa de fusta
Contraplacat
Laminada
Els materials metalics son presents en tots els ambits e la vida.El metall que ha estat present en la industria a partir de la revolució industrial ha sigut el ferro. Durant el segle 18 i sobretot el segle19 s’han estat utilitzan per fer maquines ferrocarrilsvaixells i ponts.despres es van anar incorporant l’alumini i el coure.tots els materials tenen les seves caracteristiques que son ser bons conductors de la electricitat tenir un lluentor particular iser solids a temperaturas ambient.
Molts metalls provenen dels minerals pero alguns d’un proces anomenat aliatge
Els aliatges son un conjunt de diversos elements que permeten la obtenció de nousmaterials que tenen unes caracteristiques diferents a las del metall del que esta compost
L’hacer es un aliatge que te un percentatge de carboni inferior al 2 percent i altres materials com el níquel i elcrom. Hi ha acers amb unes caracteristiques especials com el inoxidable el elastic el de fe reines de tall i el de eines resistents al desgast.
Hi ha 2 tipus de metalls el ferrics que son els que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • abanses tecnologicos
  • Elements Dels Blocs S I P Del Sistema Periòdic
  • Causes Dels Atemptats 11-S
  • Avances Tecnológicos del S XV
  • La Societat De Dubai Abans I Despr S
  • Los Avances Tecnologicos Como Medio Indispensable Y Desarrollo
  • Adaptació Dels Elements Curriculars Bàsics
  • Conflicte De S Ria I La Solucio Dels EEUU

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS