La Haine

Páginas: 4 (942 palabras) Publicado: 19 de enero de 2013
UD1- CONTEXT I METODOLOGIA DE LA INTERVENCIÓ SOCIAL
Activitat film“ la Haine”: assimilació/integració
Jose Sicília
Ester Peña
Jesica Calvo
Dámaris Vilar

1. Si creieu-ho que els joves delfilm estan marginats o exclosos socialment feu una valoració del grau d’aquesta en funció del quadre d’en Joaquim Garcia Roca.

La pel·lícula va ser rodada i basada en la situació francesa de 1995quan hi havia una problemàtica molt latent sobre la immigració, l’atur i la pobresa que començava a envair el país. S’havia creat una situació d’ enfrontament entre francesos i immigrants degut a lesfortes onades de africans i magrebins que rebia la societat i tot lo que comportava: precarietat laboral, atur, exclusió social, pobresa, etc
Els tres personatges principals son el Said (musulmà),Vinz (jueu) i Hubbert (africà). Hem analitzat el seu grau d’exclusió en funció de tres dimensions:
* Dimensió econòmica: tant el Said com el Vinz es troben en una exclusió laboral, cap dels dostreballa. S’aprecia a la pel·lícula pel fet que es veuen al carrer durant el dia sencer, sense treballar ni preocupar-se gaire. Hubbert, en canvi, es trobaria en una zona de vulnerabilitat ja que té untreball com a professor de boxa però se li crema el local i es queda sense treball. També es veu com ven droga, contat com un treball més.
* Dimensió social: Said i Vinz es troben en una zona demarginació per l’aïllament sotmès en què viuen. S’aprecia en el fet d’enfrontar-se a la policia amb violència, els problemes que hi tenen, la falta de comunicació amb les famílies i la influencia ambels amics.
Una escena que ho explica molt clar es quan troben l’arma amb què un policia va disparar. Vinz l’agafa i el Said el recolza en aquesta actitud per fer rebel·lió. Hubbert recrimina l’acció ino l’aprova.
Altre escena es quan van a una festa de Paris. Es veu com en Said vol pretendre a una jove, li demana ajuda a en Hubbert i aquest accedeix.
Es molt clara la diferencia entre tots...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Haine
  • La Haine
  • Haine
  • La haine
  • Granos Y Hainas
  • contaminacion de haina
  • sociologia haine
  • la haine

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS