La hija de la noche

Páginas: 3 (608 palabras) Publicado: 26 de agosto de 2014
RESUMEN DE "LA HIJA DE LA NOCHE"
L'historia comença amb l'arribada d'Isabelle al poble de Beaufort . Isabelle havia viscut al mateix poble , i tenia molt mala fama per haver anat a perseguir al queamava, Philippe de Latour. Quan va tornar va comprar una mansió als afores del poble , on va viure amb el seu criat Mikhaïl .
Les cinc comares del poble , curioses pel que feia Isabelle van anar avisitar-la, però al veure que no podia rebre pel seu poc mobiliari se'n van anar. De sobte un crit molt fort es va escoltar.
Per al crit ningú va tenir una explicació, ni tampoc per la mort d'unavaca totalment dessagnada a la granja del senyor Morillón . La gent del poble , amb por a la " bèstia xuclasang ", va decidir organitzar una batuda per trobar-la, però no van tenir gens de sort .Llavors , Jerôme , un nen del poble, va decidir anar a espiar que passava a casa d'Isabelle , la mansió Grisard . Va ser de nit , i va veure , a través d' una finestreta que donava al soterrani , aIsabelle i Mijaíl amb un ganivet amb sang damunt d'una taula . En veure això , Jerôme , es va espantar , i va tornar de nou a la mansió amb dos amics per esbrinar que era el que s'amagava . Però aquestavegada van entrar al soterrani . Allà , Jerôme , abans de fugir de la mansió , va creure sentir a algú respirar . Els tres amics corrien de tornada al poble , quan van veure una persona en el camí .Espantats per si els agafaven , Jerôme i un dels seus companys , es van llançar a la cuneta de la carretera , mentre l'altre s'amagava entre les ombres . Però de sobte , aquest tercer , va veure com unabèstia amb grans ullals i ulls vermells se li tirava a sobre.
En un estat xoc havia quedat el nen que havia vist la bèstia , ja Jerôme li van haver encanyar la cama . Però Jerôme estava decidit adescobrir que passava en aquesta casa i va tornar . Quan el pare de Jêrome es va adonar que el seu fill s'havia anat va ser , al costat de Max , l'encarregat de la gendarmeria , que estava al corrent de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la hija de la noche
  • La hija de la noche
  • La hija de la noche
  • La hija de la noche
  • La Hija De La Noche
  • La hija de la noche
  • La noche devora a sus hijos
  • Rol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS