La Humanidad

Páginas: 3 (686 palabras) Publicado: 4 de febrero de 2013
TERMES DE LLICÈNCIA COMPLEMENTÀRIA PER AL PROGRAMARI DE MICROSOFT
WINDOWS INTERNET EXPLORER 9 FOR MICROSOFT WINDOWS 7, WINDOWS VISTA, WINDOWS SERVER 2008, AND WINDOWS SERVER 2008 R2
MicrosoftCorporation (o segons on visqueu, una de les seves filials) us autoritza a utilitzar aquest complement Si disposeu d’una llicència per utilitzar el Microsoft Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 obé el Windows Server 2008 R2 (per als quals és vàlid aquest complement) (el “programari”), podeu utilitzar aquest complement. No el podeu utilitzar si no disposeu d'una llicència per al programari.Podeu utilitzar aquest complement amb cada còpia amb llicència vàlida del programari.
Els termes de llicència següents descriuen condicions d’ús addicionals d’aquest complement. Aquests termes i elstermes de la llicència del programari s'apliquen a l'ús que feu del suplement. En cas de conflicte, s'aplicaran els termes d'aquesta llicència suplementària.
El fet d'utilitzar aquest suplementimplica l'acceptació d'aquests termes. Si no els accepteu, no utilitzeu aquest suplement.
Si respecteu aquests termes de llicència, tindreu els drets que s'esmenten a continuació.
1. SERVEIS BASATS ENINTERNET. Microsoft subministra serveis basats en Internet amb el programari. Els pot canviar o cancel·lar en qualsevol moment.
a. Permís de serveis basats en Internet. Les funcions del programari quees descriuen més avall i a la Declaració de Privadesa del Windows Internet Explorer 9 connecten amb els sistemes informàtics de Microsoft o d'un proveïdor de serveis a través d’Internet. En algunscasos no rebreu cap indicació concreta quan s'hi connectin. Podeu desactivar aquestes funcions o no fer-les servir. Per obtenir més informació sobre aquestes funcions, vegeugo.microsoft.com/fwlink/?LinkId=208757. En utilitzar aquestes funcions, esteu d'acord amb la transmissió d'aquesta informació. Microsoft no utilitza aquesta informació per identificar-vos ni per posar-se en contacte amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Humanidades Y Humanidad
  • Lo humano y lo no humano
  • Lo humano y las humanidades:
  • Humanidad Sin Humanidades
  • Humanidades
  • Humanismo
  • Humanista
  • El Humanismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS