la invencion de hugo

Páginas: 2 (302 palabras) Publicado: 3 de abril de 2014
la invenció de hugo

Hugo Cabret és un nen de 12 anys que viu amb el seu pare , un home vidu , dedicat i afectuós , mestre rellotger a París , el 1931 . El pare ( JudeLaw ) , porta constantment a Hugo al cinema , i adora les pel · lícules de Georges Méliès , el millor de tots els cineastas. De aviat El pare d'Hugo mor en un incendi produïten un museu . Hugo queda sota la tutoria del seu oncle , un rellotger | alcohòlic ] ] responsable del manteniment dels rellotges a l'estació de tren Gare Montparnasse . El seuoncle li ensenya com ocupar-se dels moviments i després desapareix en aquests dies

Hugo viu entre les parets de l'estació, ajustant els rellotges , robant aliment itreballant en el projecte més ambiciós del seu pare: la reparació d'un autòmat espatllat , un home mecànic suposadament capaç d'escriure amb un ploma estilogràfica . Hugo robapeces mecàniques a l'estació amb la intenció de reparar l'autòmat , però un dia és capturat pel propietari d'una botiga de joguines , anomenat Georges Melies , que confisca aHugo un petit quadern heretat del seu pare que conté les dades necessàries per dur a terme la reparació .

Per recuperar el seu quadern , Hugo segueix al jogueter fins a laseva llar on coneix a Isabelle , una nena d'edat similar que resulta ser la fillola de Melies . La nena convenç Hugo que torni a casa i promet ajudar a recuperar el seuquadern . L'endemà , Melies lliura a Hugo un munt de cendres , afirmant que es tracta de les restes del seu quadern , però Isabelle li informa que el petit diari no ha estat cremat. Finalment , Melies es compromet a tornar el quadern a Hugo si aquest es el guanya treballant a la botiga de estris en compensació per totes les joguines que havia robat .
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo la invencion de hugo
  • Ensayo "La invención de Hugo Cabret"
  • ENSAYO PELÍCULA LA INVENCIÓN DE HUGO
  • Película: La invención de Hugo Cabret
  • La invención de Hugo Cabret
  • la invencion de hugo cabret
  • análisis de "La invención de hugo cabret"
  • La Invención De Hugo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS