LA ISLA

Páginas: 3 (687 palabras) Publicado: 17 de mayo de 2014
LA ISLA

1. El tema principal d’aquesta pel·lícula es crear clons de persones. Les quals paguen, per a poder utilitzar-los amb fins terapèutics per a ells mateixos.

2. Els personatgesprincipal de la pel·lícula són Lincoln Sis Echo que es una agnat, alt i fort i el primer curiós de tots, diguem que es el que duu a terme el des emmascarament de la illa. També podem parlar de Jordan DosDelta, és un altre clon, és rossa, també alta i ajuda a Lincoln Sis Echo a desemmascarar l’illa. També podem destacar a
Albert Laurent que tot i que ell no era cap clon va ajudar a Lincoln i a Jordan alfinal de la película, era un home alt fort i amb preparació. I finalment destacarem a el Dr. Bernard Merrick que era qui duia a terme el projecte de l’illa, el que ho controlava tot, i el qui elstenia retinguts a l’illa, era alt duia i ulleres.

3. El que vol dir es que quan van començar la pel·lícula, pensaven que seria na cosa mes de ciència ficció que no era real, però a mesura que anavenprogressen en el projecte se n’anaven adonant de que realment era real que era un futur però no tant llunya en un 15 o 20 anys podria estar passant perfectament.

4. Sota la meva opinió crec que lapart de ciència ficció de la pel·lícula es la de que la gent seria capaç de matar a altres per a aconseguir diners i que molts paguessin per a aconseguir durar vius mes temps, i al part de thrillercontemporani és la clonació, tard o d’hora es dura a terme ja sigui de manera legal o il·legal es un futur molt proper que segur que d’aquí a poc podrem veure.

5. Els Agnats son els clons, per a ellsson cossos sense ànima.


6. Els sortejos de loteria són una enganyifa, que els hi fan als clons per a que es creguin que si els hi toca la ‘’loteria’’ podran sortir de la illa i anar a un llocparadisíac que tampoc estigui contaminat, però realment es quan ‘’l’amo’’ del clon necessita un òrgan o qualsevol altre cosa i els maten i els treuen per obtenir-la, però això ells no ho saben.

7. A...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La isla
  • La isLa
  • La isla
  • La isla
  • Isla
  • isla
  • La Isla
  • la isla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS