la julia i la dona desapareguda

Páginas: 11 (2596 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2014
Resum del tercer capítol: Anem d’excursió!

Molt aviat en Martí i la Claudia ja estaven llestos per anar d’excursió. A part d’ells a l’excursió també hi anaven uns altres amics, com ara la Mont amiga d’en Martí i en Ramon un Home prim de pell colorada i amb el cap pelat . Quan estaven caminant, en Martí li va dir a la seva mare que la Mont aquest estiu aniria a Londres ha fer un curs. LaClaudia no va desaprofitar l’ocasió de dir que a lo millor en Martí aniria a Borneo amb la seva tieta. La Mont, que es va quedar tan impressionada li va comença a dir que valent!! Va ser aquí dons quan en Martí va anant canviant d’opinió.

Resum del quart capítol: De tornada a l’ institut

En Martí quan va tornar a l’escola i tornava a ser com abans. Despistat. Tot i que ara tenia molt més interèsper l’aprenentatge i els orangutans, ara anava a la biblioteca a llegir i al tornar de casa li explicava tot a la seva mare, ara ell estava convençut, volia anar a Borneo. Ara era la seva mare, que per alguna raó ja no estava tan convençuda de que el seu fill anés a Borneo...

Resum del cinquè capítol: La Clàudia ja no ho veu tant clar!

En Martí quan va arribar li va semblar que la seva mareestigués trista. I es que a l’hora del cafè la Claudia sempre anava a llegir a la cafeteria de la seva empresa a llegir el diari. Quan va mirar l’apartat internacional una breu notícia a peu de pàgina li va deixar blanca com el paer de fumar. Aquella notícia va fer canviar totalment la idea de que en Martí anés a Borneo. La Claudia no trobava cap moment per dir-li el que havia llegit ja que demoment nomes era una bru notícia. I no li va comentar res al seu fill.

Resum del sisè capítol:En Martí ara si que ho té clar!
En Martí mentre veia el telenotícies va sentir una notícia molt dolenta hi havia guerra a Borneo! Aquella era la raó dels quals la Claudia ja no estava n’estava tan convençuda. Durant uns dies van intentar contactar amb la seva tieta, però no hi havia manera, així que vandecidir esperar a que la seva tieta els escrivís.
Vocabulari:
Ètnies: Poble


Resum del setè capítol: Per fi arriba una carta de Borneo
Quan desprès d’uns dies els hi arriba la carta de Borneo on hi explica que ha passat perquè hi els hi explica una mica com ha estat Borneo aquets dies hi veuen que la Rosa està bé i que la cosa s’ha calmat, tot torna a ser com abans.


Vocabulari:Aborigen: indígena


Resum del vuitè capítol: Les notes de fi de curs

Ara las coses anaven al revés, en Martí estava preparant el viatge, i la Clàudia feia tot el possible per treure-li la idea del cap. En definitiva la Clàudia era tossuda però en Martí resultà ser-ho més.
Les bones notícies que envià la Rosa van fer que la Clàudia ja no s’oposés radicalment el viatge.
Quan van arribarles notes van veure que en Martí havia millorat molt, i que havia aprovat el curs, una de les condicions per anar a Borneo era millorar, hi en Martí ho va aconseguir. No les havia aprovat amb un excel•lent però anava per bon camí. El dia va acabar molt bé ja que la Mont va anar a casa d’en Martí ha veure una pel•lícula.

Resum del novè capítol: Comença el compte enrere

En Martí va anar avacunar-se del tètanus i l’apetitis B . Quan ja tenien el bitllet comprat van anar a l’aeroport. Un cop allà la Mont i la seva mare que per ell ara eren les úniques noies de la seva vida es van acomiadar, però abans d’acomiadar-se la seva mare li va recordar tot el que tindria que fer i amb qui estaria, per últim també li va regalar un diari per apuntar les anècdotes que li passessin. Abansd’anar-se també la Mont li va donar un tímid petó a la boca. El Martí desprès d’aquell inesperable petó que es va quedar al•lucinant va agafar les maletes hi va anar fins a l’avió.

Segona part: Amsterdam
Resum del primer capítol: la Venècia del nord

Quan per fi va arribar a Amsterdam, a l’aeroport l’esperava en Ben, un amic de la seva mare. Amb el cotxe d’en Ben van anar cap a casa. Quan van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Don julian
  • I don
  • HISTORIA DE DON JULIO
  • Las Marionetas Magias De Don Julio
  • Tequila don julio
  • Biografia de don julio mario
  • SEMINARIO DE JULIO I PARTE
  • El Don De La Terapia I Yalom

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS