La Ley De L'Atraccio (Catala)

Páginas: 2 (416 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2012
2.1 Què és la llei de l’atracció? En que consisteix (forma general). Quan sorgeix la llei de l’atracció? Enfocament multidisciplinari
Tots ens regim per una llei, un poder que molts desconeixen, ique usen inconscientment o no saben usar. És la llei de l'atracció. Tot el que està arribant en la teva vida, tu ho estàs atraient a la teva vida i ho atreus a tu, mitjançant les imatges i pensamentsque visualitzes i retens en la teva ment. És el que estàs pensant. Atreus a tu tot allò que passa en la teva ment. Els savis sempre ho han sabut i ho han usat al seu favor. Per què un 1 per cent de lapoblació guanya al voltant del 96 per cent de tots els diners que es guanya? No és simple casualitat.
La manera més simple de veure la llei d'atracció és que si jo pinso en alguna cosa, per dolent obé que sigui, com un imant, sé que ho atrauré cap a mi.
Bàsicament, la llei d'atracció diu que el semblant atreu al semblant, és a dir, si atreus pensaments positius, atrauràs coses positives cap ala teva vida, i el mateix para el negatiu, si atreus pensaments negatius, atrauràs coses negatives. Realment parlem a un nivell de pensament, d'atreure pensaments positius.
El nostre treball com ahumans és tenir en els nostres pensaments el que volem, per poder començar a invocar i manifestar una de les més grans lleis en l'univers, i aquesta és la llei de l'atracció.
Et converteixes, perquè hoatreus, en allò en el que més penses.
Si ets capaç de visualitzar, l'univers t'ho donarà, i aquest principi es resumeix en tres simples paraules:
- Pensaments.
- Convertir.
- Agrair.
El que lamajoria de gent no sap és que un pensament té una freqüència i cada pensament té una freqüència diferent.
Si t'imagines en la teva ment tenint un nou cotxe, tenint els diners que necessites,construint aquesta companyia que vols formar, trobant la teva ànima bessona, solament cal visualitzar-ho, que ho obtens, que ho atreus a la teva vida i se't serà atorgat.
Si t'estàs imaginant com és això,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ley de doblaje en catalan
  • català
  • Catalan
  • Català
  • Catalán
  • catala
  • Català
  • Catalan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS