La Lista De Schindler Resum

Páginas: 2 (332 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2012
La lista de Schlinder







En l’época de Hitler, un home, l’empresari Oskar Schlinder, s’oposa al regim que governa en el seu paisi lluitant la seva manera en contra elholocauste que esta veient.


Utilitza la seva fortuna per a contratar els jueus que estan en camps de concentración amb el fi de treballar per a ell i així salvar-los la vida.


Pocdesprés fará una llista amb els noms dels agraits que viuran segurs fins al final de la guerra


Un matí desde l’alt de la colina, on l’havia portat un paseig a caball ( anomenat lanit dels ganivets llargs, 30 de juny de 1934), la seva mirada recau en una nena jueva d’abric vermell que logra escapar de la vigilancia dels alemanys i amaguen en la seva casa.

Pocdesprés Schindler presència el crematori dels cossos en els barracons que reconeix el cadàver de la nena de l'abric vermell, transportat en un carretó.
Aquest és l'inici de la reflexióde Oskar Schindler que comença a veure el mónjueu més de prop.
No obstant això el més impactant és quan Schindler reflexiona i lamenta de no poder haverguit contractar a més jueus per salvar-los la vida.
És una pel · lícula que mostra el pitjor i el millor que un ésser humà pot donar de si mateix ... Diuen que els diners no pot comprar la felicitat, però en aquest cas,nonomés compra la felicitat sinó també la llibertat i la vida.
En aquest film, que està basada en fets reals, que ens transporta a la Segona guerra mundial, ens mostra des delcor dels que més van patir: els jueus.
Oskar Schindler mai va pretendre ser un heroi, però si va ser capaç de resoldrea la seva manera la qüestió jueva construint a Cracòvia un camp deconcentracióque alhora era una fàbrica, que després dels murs d'aquests es van albergarmilers de jueus.
En fi una pel · lícula realment crua pel seu realisme i en definitiva una pel ·...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen De La Lista De Schindler
  • La lista de Schindler
  • La Lista De Schindler
  • la lista de schindler
  • La lista de schindler
  • La lista de Schindler
  • La Lista De Schindler
  • La Lista De Schindler

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS