La marato de Tv3 2013

Páginas: 3 (672 palabras) Publicado: 9 de abril de 2014
















1. Introducció

2. L’Entitat fundació marató de TV3
2.1. Història
2.2. Objectius
2.3. Actuacions que porta a terme

3. Objectius de la marató de l’any 20131.INTRODUCCIÓ:
El mes de desembre se celebra l'edició anual de LA MARATÓ DE TV3, que tracta sobre diferents temes de salut. En La Marató, el repte plantejat exigeix laimplicació de tots els àmbits de la nostra societat per tal de continuar progressant en la recerca de noves estratègies preventives i terapèutiques més eficaces.
2.1.Història:
La Fundació La Marató de TV3va ser creada el 1996 per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre lesmalalties que es tracten al programa televisiu la Marató de TV3, mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació.
2.2.Objectius:
La Marató de TV3 és un projecte solidariimpulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.
Però LaMarató de TV3 va més enllà de l'obtenció de fons. Té una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar larecerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la culturacientífica.
La Fundació treballa amb la visió de:

Excel·lir en la seva gestió, en tant dipositària i administradora dels diners que provenen fonamentalment de les aportacions solidàries que laciutadania fa a TVC a través del programa La Marató.

Constituir-se com a nexe principal entre la ciutadania i La Marató. Així, treballarà especialment per aconseguir la participació del major nombre de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TV3
  • Qué es tv3?
  • Marat
  • Marat
  • marat
  • El Marat
  • Marat
  • asesinato a marat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS