La ment human?

Páginas: 2 (397 palabras) Publicado: 11 de abril de 2014

DISSERTACIÓ


Tema: Creus que tota la nostra vida mental, emocional i espiritual no és més que una conseqüència del funcionament del nostre sistema nerviós?
Ja fa molt temps que se'n parlad'aquest tema, i ara encara més amb l'arribada de les noves tecnologies, el dubte que es planteja tothom és, hi ha en realitat una part espiritual en la nostra ment que és la que ens fa prendredecisions?, o només són diferents connexions nervioses que segons la quantitat o la forma ens fan ser d'una manera o altra?
Jo crec que les generacions passades la gran majoria de la gent creia més en el mónespiritual de la nostra ment. En canvi, en les noves generacions, sobretot els experts en els diferents camps que avarca aquesta teoria, es nota un canvi de paradigma. Els científics mésespecialitzats en la matèria diuen que tota la vida mental funciona a partir del sistema nerviós, però jo crec que la gent de carrer, aquella gent que no està especialitzada en el tema està molt dividida. Hi hagent que creu el que diuen els experts, i hi ha gent que continua pensant que les persones tenim una part espiritual pròpia per cada persona.
En el meu cas, jo em decanto més cap a la teoria que diuque la nostra vida mental és conseqüència del nostres sistema nerviós. He buscat informació sobre el tema i estic gairebé convençut del que penso, dic gairebé perquè a mi i crec que a moltes altrespersones se'ns fa estrany imaginar que tot el que pensem en realitat només són connexions nervioses treballant, i que una persona seria emocionalment diferent si tingués un sistema nerviós diferent.Per això entenc a la gent que recolze l'altre teoria, per una part no em crec que hi hagi una part espiritual en la nostra ment, més enllà del cervell físic, però en canvi se'm fa difícil creure que elque penso només estigui determinat per uns enllaços entre neurones.
En conclusió, crec que, òbviament, la part física del sistema nerviós té un pes molt important en la manera en que pensem i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Mente Human
  • Locke Y Hume Sobre La Mente
  • Hume los contenidos de la mente
  • Hume
  • Hume
  • Hume
  • human
  • Hume

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS