la moda

Páginas: 2 (375 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2013
La moda del segle XIX


Sobretot és la manera de vestir masculina la que té un canvi més profund i radical. Per a substituir el que es considera frivolitat del'anterior segle, imposen un look auster i rigorós, tall simplificat, teixit de pany robust i decoració reduïda al mínim. Tot això obre la influència anglesa que proposa una elegància més pràctica i civil,informal i esportiva.. Per això la senzillesa del vestit del gentleman entrà a tota Europa, en particular el frac i la levita(frock coat) que permetia cavalcar de manera còmoda.La moda del segle XIX


Sobretot és la manera de vestir masculina la que té un canvi més profund i radical. Per a substituir el que es considera frivolitat de l'anterior segle, imposen un lookauster i rigorós, tall simplificat, teixit de pany robust i decoració reduïda al mínim. Tot això obre la influència anglesa que proposa una elegància més pràctica i civil, informal i esportiva.. Peraixò la senzillesa del vestit del gentleman entrà a tota Europa, en particular el frac i la levita(frock coat) que permetia cavalcar de manera còmoda. El procés d'humanització
El procés d'evoluciócultural s'anomena humanització, per distingir lo del procés d'hominització . Alguns trets característics del procés d'humanizació són:
· L'ús del foc , que va domesticar durant l'últim mig miliód'anys.Permet escalfar-se quan fa fred , cuinar determinats aliments per facilitar-ne la ingestió i treballar millor les eines. Posteriorment , la tècnica va millorar amb la utilització d'una tijallenyosa que , en girar ràpidament sobre una fusta, generava calor fins que produïa foc.
· Treballar amb la pedra per fabricar eines i armes.En la prehistòria , s'identifica un primer període, anomenatpaleolític , en el qual hi va haver una millora progressiva de la tècnica de treball de la pedra: es feien des de còdols tallats per una cara fins a puntes de fletxa simètriques.
· Fabricació dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Moda
  • Moda
  • Moda
  • moda
  • Moda
  • moda
  • la moda
  • La moda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS