La mort de socrates

Páginas: 2 (298 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2011
La mort de Sòcrates

Aquesta obra es situa en una sala on les parets són fetes amb pedra. Al centre de l’obra, apareix un primer personatge que està assentat asobre d’un llit amb el torç descobert, amb la ma dreta apunt d’agafar una copa i amb la ma esquerra assenyalant enlaire. A la part esquerra d’aquest primerpersonatge, apareix un segon personatge que és qui li dóna la copa mentres es tapa els ulls amb l’altre ma. A la esquerra d’aquest segon personatge, apareix un tercerpersonatge que està assentat donant l’esquena a tots els personatges i te el cap mirant cap a baix. A la part dreta del primer personatge apareix un quart personatgeassentat ,mirant i tocant la cama d’aquest primer personatge. Finalment, a la dreta d’aquest quart personatge apareixen cinc personatges més que donen la sensaciód’estar patint i plorant per alguna raó.
El primer personatge que he descrit, el que apareix a sobre del llit, és Sòcrates ja que és a punt de morir degut al brevatge decicuta que veurà de la copa perquè va ser condemnat a mort. També es pot deduir qui és Sòcrates ja que el títol de l’obra es diu: la mort de Sòcrates i tots elspersonatges estan pendent d’aquest home: el que esta a sobre el llit.
En aquesta obra, Plató és més difícil d’ identificar ja que tots els personatges tenen unaigual importància excepte Sòcrates. Però Plató és el personatge trist que està assentat al peu del llit, d’esquenes a tothom i mirant cap a baix com si no vulgues mirarres. Crec que és aquest ja que Plató esta com apartat de la composició igual que com va passar a la realitat, Plató no va voler assistir a la mort de Sòcrates.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mort de Sòcrates
  • La mort de socrates
  • la mort
  • La mort
  • Ante-morten y post-morten
  • Xocs de la mort
  • Vacanses de mort
  • Curriculum morten

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS