La mort espera a vasòvia

Páginas: 2 (356 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2012
A màxim el seu amic iñaki li va oferir un negoci amb unes persones de Varsòvia en el qual podia guanyar diners, el va acceptar el negoci.
Quan va començar a treballar amb aquestespersones es va adonar que traslladaven immigrants, llavors va decidir deixar el negoci, però per fer-ho li havien de tornar els diners que havia posat.
Màxim té una dona i un fill. El fill es diuIván, té divuit anys i acabava d'aprovar quart d'ESO. La seva dona es diu marga i és professora de literatura a la facultat.
Marga havia d'anar a una reunió d'editors a Barcelona al capde setmana i el seu marit havia d'anar a Varsòvia a que li tornessin els diners. aquest cap de setmana Iván va sortir amb laura ja que els seus pares no hi eren.
Marga es va retrobar amb elseu amic de tota la vida Hèctor, a Barcelona.
Màxim va anar a sopar amb Serguei després d'haver li retornat els diners. quan van acabar de sopar Serguei va acompanyar a màxim fins unamica abans d'arribar a l'hotel. quan màxim anava a creuar per entrar al hotel un cotxe el va atropellar. Serguei pensava que havia aconseguit matar màxim perquè no obrís la boca, però no vaser així.
Màxim va trucar des de l'hospital a la seva família i els va explicar tot el que li havia passat i els va dir que no anessin a recollir-lo.
Dies després Iván va agafar un avió peranar a Varsòvia i es va trobar a Hèctor l'amic de la seva mare que amb l'ajuda d'una amiga seva anomenada maria Polanski pensava rescatar màxim.
Quan van arribar a l'hospital màxim els vadir que el pensava escapar amb l'ajuda del seu amic iñaki.
Van sortir de l'hospital per anar a l'aeroport però els perseguia Serguei així que els dos vehicles es van separar un se'n vaanar per l'aeroport i l'altre que era on anaven màxim i Iván tenia ordres d'anar a Lituània.
Temps després tots van tornar a casa.
Ivan va sortir amb laura i van decidir que eren nuvis.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la mort espera a varsovia
  • La Mort Espera A Varsovia
  • La mort
  • la mort
  • Ante-morten y post-morten
  • Xocs de la mort
  • Vacanses de mort
  • La espera

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS