La Mort A Sis Vint I Cinc

Páginas: 3 (567 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2015
ALEX RAMOS

La mort a sis vint-i-cinc
Ray Barbosa, jugador provinent de la NBA, és l'estrella indiscutible de l'equip de bàsquet Joventut de Badalona, ​​i gràcies a ell han guanyat al Dynamo deMoscou, proclamant-se campions de la copa ULEB. Decideixen celebrar-ho anant a sopar després de respondre a les preguntes de la premsa.
En Barbosa i la seva família vivien a Badalona, en una casamoderna tot i que encara mantenia alguns trets de l'arquitectura de la zona. Aquella nit, mentre en Barbosa jugava el seu partit, al arribar a casa seva, la dona –junt amb el seu fill- es va deixar laporta oberta, i un home va entrar darrera d’ells sense que se n’adonessin. Al cap d’una estona l’home va sortir deixant igualment la porta oberta.
Prop de la casa es trobaven un grup de skinsseguidors de Ray << Bicho >> Barbosa, que després del partit havien donat una pallissa a un grup de joves russos seguidors de l'equip contrari. I que es trobaven prenent unes cerveses després defugir de l'escenari de la lluita al veure una patrulla de la policia. Quan anaven de bar en bar, van passar per davant la casa d’en Barbosa i van veure la porta oberta. Després de discutir entre ells,van decidir entrar i aprofitant que la casa semblava buida van robar algunes minúcies: un peluix de coiot, una samarreta de l' jugador, etc., donant-se a la fuga amb les seves motos en sentir unsoroll.
Un home gran que els va veure entrar des de la terrassa de casa seva, va avisar a la policia, que quan va arribar va trobar el cadàver de la dona d’en Barbosa i del seu fill al dormitori.Quan lapolicia avisa a en Barbosa, aquest encara estava sopant tranquil·lament amb els seus companys d’equip.
El capità de policia, en Joan Pons al veure que als cadàvers els hi van disparar 2 vegades ambtrets molt precisos (al cap i al pit), intueix que l’assassí és un professional, pel que creu que no han sigut els que semblen els primers sospitosos, els skins, i es pren el cas com un tema personal....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resumen corto de morte desde seis vinte e cinco
  • I la mort em parlava
  • Vida i mort de les estrelles
  • sis ner i end
  • Hamlet I La Concepció Platònica De La Vida I La Mort
  • La vida i la mort dels estels
  • Naixement, vida i mort de les estrelles
  • Similitudes y diferencias entre SISA-I e ICAI-RISC-16

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS