La Mort

Páginas: 2 (381 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2013
ARRUGUES

1. La residència on ingressa l’Emilio és un edifici de nova construcció que compta amb molts serveis per fer l’estància dels usuaris el més agradable possible. Comenta la teva opiniósobre l’estat general de la residència i el servei que es dóna als usuaris. (estat de les instal•lacions, activitats, personal, etc.)

L’estat en general és adequat. S’hi practiquen moltesactivitats, com gimnàstica i altres. Però la piscina és una d’elles on no tens permís per accedir-hi, tan sols està allà per fer bonic.
La planta superior no la pinten com a un lloc agradable, sinó tot elcontrari, allà la gent no es val per si mateixa, i ja estan un pas més cap a la mort.
La meva opinió personal és que els professionals no estan gaire pendents, ni es preocupen molt per els usuaris.2. Explica les característiques personals de cadascun dels personatges i els motius que els han portat a la residència, així com la seva evolució al llarg de la història.

Emili: L’Emili, extreballador d’una sucursal bancària, ingressat a la residència per el seu fill, ja que creu que al llarg dels anys serà una molèstia per a la seva família. Comparteix habitació amb en Miguel, que és quil’hi presenta a tots els companys de residència, i també qui l’hi ensenya aquesta.

Miguel: En Miguel intenta ajudar varies vegades a l’Emili a disminuir i ocultar la necessitat que aquest té d’ingressar en la segona planta, on els avis ja no es poden valdre per si mateixos. És un home llest que sempre intenta treure diners a altres persones, a través de l’engany. Té uns estalvis guardats en unacaixa, i al tocar-los l’Emili semblava que se l’hi acabava el mon.

Antonia: Una dona poc prima que necessita ajudes tècniques per poder deambular per l’edifici. Sempre comentant que l’envelliment ésbonic i ningú s’ha d’entristir. Recopila menjar que amaga dins el bolso per després regalar-l’hi al seu nét.

Dolores i Modesto: Aquests dos personatges han viscut junts tota la seva vida, han...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la mort
  • Ante-morten y post-morten
  • Xocs de la mort
  • Vacanses de mort
  • Curriculum morten
  • amics de mort
  • La Mort: Una Aurora.
  • Bruges La Morte

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS