La mosca. Assetjament a les aules

Páginas: 8 (1889 palabras) Publicado: 25 de diciembre de 2013
LA MOSCA. ASSETJAMENT A LES AULES. ♫
PERSONATGES:
Isona : personatge principal.
Marc: amic de Isona que mor.
Joan: cosí de Marc
Laila: nova amiga de Isona.
Miquel: nou amic de Isona.
Pilar: psicóloga.
Xavier: ex novi de Isona i un dels assetjadors de Marc

CAPÍTOL 1:
Marc es va suïcidar i Isona no podía evitar sentir dolor, pena… Un xic la seguía, era el cosí de Marc, Joan, queintentava tornar-li el violí que es va deixar oblidat. Isona veía en els ulls de Joan con si Marc la estiguera
observan. Marc li va preguntar per que es va suicidar el seu cosí, més bé, per qui; ella no va contestar i se’n va anar.
CAPÍTOL 2:
Després de la mort de Marc, Isona va anar amb els seus pares a viure a una nova ciutat i un nou institut. El primer día de institut no va ser bó; va entrar ala clase i soles quedaben llocs buits en la primera fila (la dels aplicats o dels impopulars). Va conéixer a Miquel i a Laila. El professor de literatura els va dir que tenien que fer un treball sobre una historia “El Senyor de les Mosques” que Isona ja havia llegit.
El Senyor de les Mosques: Es la historia d’uns xicots de famílies acomodades que naufragaren en una illa solitària. Tots erenfills de famílies acomodades. Els xicots situats en un lloc estrany, tenen comportaments salvatges en poc temps.
Quan per fi acaba el primer día d’institut a Isona li toca agafar el metro y allí s’encontra amb Miquel i Laila. De sobte van anar unes motos de manera amenaçant, després vingué una altra que va tirar a un dels amenaçadors i va fer que fugiren, protegint a Isona, Miquel i Laila.
CAPÍTOL3.
Van anar a casa de Isona a fer el treball de literatura i es van posar a parlar (Laila i Miquel) del assetjament i li van dir a Isona que ja sabien el que li havia ocorregut en el seu antic institut. Isona com que ja ho savien els va explicar que cuan va morir Marc els assetjadors li escrivien per xats que ella era la culpable y pel móvil etc… així que va tindre que cambiar de ciutat,d’istitut i hasta inclus de móvil. Laila i Miquel es queixaven de que ells també havien patit assetjament, a Miquel el professor d’Educació Física el va dir gros i a partir d’aquell momento ningú dels seus companys el cridava pel seu nom, es referien a ell en “bola, gros..i similars”; Laila lo que va patir es racisme. Després van pasar a preguntar-se qui sería el misterios motorista que els va salvar. Isonatambé estaba intrigada però lo cert es que no li va dornar temps per a que es presentara perquè va fugir, es donà compte que si poguera fer el rellotge enrere haguera estat més amable, però si poguera fer el rellotge enrere Marc no estaría mort.
CAPÍTOL 4.
Isona va tornar a tindre un malson, no sabía que era pitjor si els malsons o aguntar als de clase.
Els agresor de les motos van tornar aagredir-los a cara descuberta i va anar a salvarlos el xic misterios que els va salvar la primera vegada, que va resultar ser Joan.
Isona feia tard per a anar al conservatori i Joan es va oferir a durla en la moto, sen van anar, però van arribar tard. Joan volía parlar amb ella sobre la mort del seu cosí i les seues causes, així que van aseure a la cafetería del conservatori.
Isona li va contarcom va conéixer a Marc: Marc es va fer les seues necessitats damunt i des d’aquell día els amics d’Isona li van posar el malnom de “el caganer” ella no participava en les bromes, però si es reia. Un día no sabía com tornar a casa després d’aver anat al conservatori i va veure a Marc , en un principi Marc va fugir perquè creïa que l’havien seguit per a fer-li una broma. Finalment, va escoltar aIsona el problema que tenía i la va ajudar a tornar a casa; des d’eixe día anaven els dos amb la bici al conservatori. Però en clase no el defenia, hi havia vegades que ho intentava però no ho feia amb massa convenciment.
CAPÍTOL 5.
Va arribar el día de presentar el treball de literatura, Miquel el duia en la motxilla i va a anar al aseo abans de clase; allí es va encontrar als agresors que el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • moscas
  • las moscas
  • Mosca
  • La mosca
  • moscas
  • moscas
  • LAS MOSCAS
  • La Mosca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS