la musica

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 28 de abril de 2013
El Rock&Roll dels anys 50
1.- Quina era la posició de la societat conservadora Americana respecte el Rock&Roll dels anys 50?
La societat conservadora americana noestava gens d’acord del rock and roll perquè deien que els balls eren massa búlgars, bruts i provocatius i la música protestava de moltes coses sobre la societat. En algunsestats el van prohibir.
2.- Un dels músics més destacats del R&R, Chuck Berry, conversant amb un altre músic important de l’època, Carl Perkins, referint-se a laintegració racial li comentava: ‘’quizás nosotros estemos haciendo tanto con nuestra música como nuestros dirigentes de Washington’’ A què es refereix?
Es refereix a que elRock and Roll ha aconseguit que la societat és torni molt mes lliberal, oberta i han canviat els esquemes de mentalitat, gracies això en els concerts de rock and roll elsnegres i els blancs es començaven a integrar a la societat.
3.- Què és el Ku-klux-klan? Quina posició mantenien respecte el R&R? Per què?
El Ku Klux Klan (KKK) és unasocietat secreta d’USA amb un fort caràcter racista, que han predicat la supremacia de la raça blanca, l'antisemitisme, el racisme, l'anticatolicisme, l'anticomunisme,l'homofòbia i el nativisme polític. Amb freqüència, aquestes organitzacions han recorregut al terrorisme, la violència i actes intimidadors com la cremada de creus, per tald'oprimir les seves víctimes.
La primera encarnació del Klan fou fundada a finals de 1865 per veterans de l'Exèrcit dels Estat Confederats d'Amèrica que, després de laGuerra de Secessió, van voler resistir-se a la reconstrucció del seu model de societat segregada.
Definien el rock and roll com musica diabòlica, negroide i decadent.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Musica musica
  • Musica
  • Musica
  • La musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS