La Naranja Mecanica

Páginas: 4 (820 palabras) Publicado: 2 de abril de 2012
La naranja mecánica

1. Descriu l’ambient familiar, social i econòmic del protagonista. Quina relació pot tenir en la seva conducta?
L’ambient familiar és molt distant, els seus pares mai sabenres del seu fill i li deixen sortir els vespres sense preocupació de que fa i de si el dia següent té escola. La mare d’Alex pareix que es preocupa més per el seu pentinat que per el seu fill. Els seuspares també són uns convinguts: quan no saben el que fa el seu fill o quan és una víctima li fan cas, però quan és un assassí el treuen de casa seva. Ell amb els seus amics sol dir que el món fa moltde oi, i per això diria que sempre beuen llet i van de blanc (símbols de puresa). Al protagonista pareix que no li falten els doblers a casa seva, però així i tot roba. Ell és una persona molt culta ies demostra amb la manera de xerrar que té. La seva conducta jo diria que ve determinada per la impassivitat dels seus pares i com té tot el que vol, doncs vol més perquè tot li avorreix. En generalhabita llocs amb imatges de un alt contingut eròtic, això pot tenir relació amb la seva gran dependència sexual.
2. Com explicaries la conducta de els drugos?
Els drugos és un grup d’amics que esdedica a practicar com ells mateixos diuen “la ultraviolència”. El líder del grup és Alex i els altres només es dediquen a fer el que diu ell, fins que un dia els tracta massa malament (llac) i com nopoden més el traeixen. Posteriorment dos dels seus amics es converteixen en policia i peguen a Alex. Això de que els seus amics siguin policies crec que és una crítica del director a la societat, jaque ells abans es dedicaven a corrompre la llei.
3. Descriu el tractament “Ludovico”. Identifica el tipus de condicionament a que correspon i elabora un esquema del condicionament.
El tractamentLudovico, és un tractament psiquiàtric, utilitzat per un govern que vol baixar el nombre de reclusos a les presons; reinserint-los en la societat, sense que aquests tornin a delinquir. El tractament,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • Naranja Mecanica
  • Naranja Mecánica
  • Naranja mecanica
  • La Naranja Mecanica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS