LA NATURALESSA SOCIAL DE L'ÉSSER HUMÀ

Páginas: 3 (728 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2013
LA NATURALESSA SOCIAL DE L’ESSER HUMÀ.
En aquesta dissertació se’ns proposa la possibilitat de conèixer la naturalesa racional que defineix a tot humà tant pels seus actes com per la seua manerad’actuar front als problemes que se li proposen diàriament i que ell, mitjançant la seua destresa ha d’anar superat utilitzant al màxim tots aquells recursos que posseeix com a ésser humà que es.
Elser humà es social de manera innata, encara que es cert que aquesta tendència ve modificada al llarg del temps, ja siga per qüestions ambientals o culturals. Existeixen una gran varietat de teories compot ser la teoria del darwinisme, en la que Darwin explica com s’executa una lluita per la supervivència, aleshores, ací es realitzarà una selecció natural on els éssers més aptes, es a dir, els quemillors característiques presenten per a adaptar-se al medi seran els que sobreviuran i aquests transmetran eixes característiques als seus descendents. D’aquesta teoria també parla Aristòtil dient“Els sers millor dotats físicament obeiran als més dotats intel·lectualment per poder sobreviure com entitats simbionts en un intercanvi de força de treball per la direcció i lideratge encertats”, encaraque en les idees d’Aristòtil s’observa com combina la selecció natural de trets físics amb la selecció natural de la intel·ligència, i així, mitjançant el contacte i recolzament d’uns éssers ambaltres em pogut anar evolucionant.
També trobem el mutacionisme, aquesta a partir de Mendel, el que explica els canvis efectuats en els éssers que ocorren de manera innata i que no necessàriament deuend’implicar millores. D’aquesta forma, mitjançant una successió de teories s’ha anat formulant poc a poc l’origen de l’esser humà. En aquesta evolució també ha hagut certes diferències bioquímiques,genètiques i anatòmiques amb els avantpassats animals com son: la reducció de la mida de les dents i de les mandíbules, la forma de la mà i la seua habilitat, la posició bípeda i dreta la qual es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'esser humà
  • Naturalesa de l'esser huma
  • Evolució I Origen De L'Esser Huma
  • L'ésser humà
  • L'Esser Huma
  • L'ésser humà
  • Filosofia: Què És L'Ésser Humà?
  • Sociabilitat de l'ésser humà

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS