La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar

Páginas: 2 (497 palabras) Publicado: 8 de junio de 2015
La nit que Wendy va aprendre a volar

Capítol 1:
En el cotxe Z 304 estan en Roger Dueso i la Wendy Aguilar. La Wendy va contant que un vident li va dir que morirà als 23 anys, tenia 22, desprèsdiuen que hi ha un tiroteig a prop d’ells, en Roger li diu a la Wendy que esta enamorat d’una altra persona, Andrea Pasqual, quan va arribar la Wendy estava plorant.
Capítol 2
La casa va ser masia modestaen el segle XVIII, envoltada de conreus, i la van convertir en sumptuosa casa d’estiueig al final del XIX, quan la ciutat encara quedava molt lluny. El Roger baixa del Z amb un quadern on apuntaràl’hora exacta de la seva arribada i tots els detalls que li semblin significatius. En els testimonis una noia va dir que eren tres o quatre emmascarats i que van fugir en una furgoneta blanca. A dins dela casa hi havia dos noies, una d’elles la novia, desprès van arribar reforços de cotxes Z.
Capítol 3
La nena vestia amb jersei vermell, pantalons texans i vambes semblaven massa grans per als seuspeus. La nena es va ficar a la boca el metro, es sentia perseguida, la Wendy la va perseguir. La nena es va escapar per les vies.
Capítol 4
La Wendy anava advertint que no trepitges cap rail que es podiaelectrocutar. Llavors la nena anava molt en compte on trepitjava. Avançava enganxada a la paret que estava bruta, al costat de la via, mirant si venia un metro.
Capítol 5
Al lloc dels fets ja hanarribat els de la Policia Científica, i el jutge, el secretari judicial i el forense, i un parell d’ambulàncies, i dos cotxes Z amb més agents d’uniforme encarregats de posar ordre, quan un Seat Toledogris metal·litzat s’afegeix a l’enrenou que transtorna el carrer i en baixen el dos prestigiosos inspectors del Grup d’Homicidis, Andrea Pasqual i Jaume Campos. La policia estrella d’Homicidis,acabada d’arribar a la casade Tres Torres, li dedica un somriure.
Capítol 6
En aquelles hores de la nit, al metro hi ha gent que torna a casa. Ningú hi fica gresca, al metro, sinó solitud i rendició,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La nit que la Wendy va aprendre a volar
  • Wendy Va Aprende A Volar Resum
  • La Noche Que Wendy Aprendio A Volar
  • el ave que va volando
  • El Dia Que Wendy Va Coneixer El Monstre
  • wendy
  • wendy
  • Wendy

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS