la noche oscura

Páginas: 3 (616 palabras) Publicado: 8 de abril de 2013



LA NOCHE MÁS OSCURA


1.Què és la CIA? i a on està?
La Central Intelligence Agency és la que tothom anomena la CIA és l'agència governamental dels Estats Units que s’encarrega de larecopilar i analitzar l’ informació de l’exterior del país, tan del governs com grups o individus que afecten la seguretat del país. La CIA es troba els Estats Units

2. Països que surten a la peli.Pakistán
Regne Unit
Polonia
Kuwait


3.Tipus de tortures.
Una de les tortures que utilitzaven consistia en afogar a l’acusat quan deia mentides o quan no volia parlar, li posaven un drap a la caramentre l’agafaven dels braços i les cames i li tiraven aigua per torturar-lo afogant-lo. Una altre tortura que es pot veure a la pel·lícula, consistia en tancar-lo dins una caixa molt petita, o tambéquan l’acusat estava assentat a una cadira i lligat de braços i cames, li treien la cadira de cop per fer-li mal. Aquestes son les diferents tortures que utilitzaven per a què els acusats parlessin.4-Presons que surten. Són com les de guantanamo?

Les presons que surten a la pel·lícula, tenen una semblança amb les de guantanamo, i les tortures que utilitzen en aquestes presons són moltsemblants però no són iguals perquè les presons de la pel·lícula són diferents espais tancats i les de guantanamo estan totes juntes.
5.Atamptats que surten (2-3)explicar-los.
Un dels atemptats que esprodueixen és en un restaurant on s’hi trobaven presents gent de la CIA, possiblement sabien que estaven allà i amb una bomba, fan esclatar el restaurant.
La pel·lícula comença amb l’atemptat aEstats Units de l’11 de setembre, tot i així, no es veu en imatges si no que es veu una imatge negre i diferents sons de fons del dia de l’atemptat.
Un altre dels atemptats es produeix a Londres, onAl-Qaeda hi tira tres bombes que van explotar a l’instant.
Un dels atemptats que viu és el del bombardeig de Islamabad a Marriot Hotel l’any 2008.


6.A través de qui es va descobrir la pista?
La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • noche oscura
  • una noche oscura
  • La noche oscura
  • Noche Oscura
  • noches oscuras
  • noche oscura
  • La noche ma s oscura
  • LA NOCHE MAS OSCURA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS