La odisea de la especie

Páginas: 2 (362 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2011
Va aparèixer Ororín aquest tenia un cervell més gran i va ser el que va començar a caminar, era bípede.
Un altre simi va ser Tumai que aquest també era bípede. Aquest dos es van ajuntar però perfalta de aigua y vegetals van anar desapareixent. Només van sobreviure els Australopithecus Afarensis. Lucy, el conegut fòssil descobert a Etiòpia, era un Afarensis.
Tota al família de Lucy haviadesaparegut, ella estava embarassada, i va trobar un grup de bípedes, però ella podia ser rebutjada o assassinada. Aquest grup eren “anamesis”, no tenien res en comú amb Lucy.
Però Lucy va ser acceptada.Van trobar-se en un riu que al corrent baixava molt forta, cap d’ells s’havien trobat mai allò, només Lucy però mai amb tanta corrent. Van passar tots menys la Lucy, aj que estava embarassada icansada, les seves cames no van aguantar prou la força de l’aigua. Així que l’espècie de Lucy va desaparèixer.

Va aparèixer Homo habilis. És a dir Home hàbil, aquesta espècie era més alta que totes lesaltres. Van descobrir la manera de fabricar eines de pedra amb les quals mataven i esquarteraven a les seves preses, a les quals devoraven crues.
3.*Homo *erectus. Precedit pel *Homo *ergaster, vaaparèixer per primera vegada a Àfrica fa prop d'1.000.000 d'anys. Va aprendre el control del foc fa uns 500.000 anys. Va ser el primer dels homínids que va deixar Àfrica per colonitzar les planesd'Europa i Xina.
4.*Homo neandertal. Van aparèixer a Europa fa prop de 125.000 anys. El seu cervell era pràcticament tan gran com el dels humans actuals i anatòmicament estaven ben desenvolupats. Van serels primers homínids que van enterrar als seus morts; enterraments que anaven precedits de cerimònies religioses. No se sap per què motiu, es van extingir fa 30000 anys.
5.Homo sapiens. L'espècie a laqual tots pertanyem, l'Homo sapiens (home savi), apareix a Europa fa al voltant de 35.000 anys. El llenguatge, les eines i la seva naturalesa social els feien més capaces que al neandertal. Van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Odisea De La Especie
  • La Odisea De La Especie
  • la odisea de la especie
  • la odisea de la especie
  • La odisea de la especie
  • La odisea de las especies
  • la odisea de la especie
  • Odisea de la especie

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS