la odisea de l'especie

Páginas: 4 (788 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2013
1) De quina manera apareix i evoluciona el llenguatge verbal en l'espècie humana?
El llenguatge verbal a l'espècie humana apareix fa més de 150,000 anys enrrera, amb l'aparició dels hominids,concretament el llenguatge verbal es va desarrollar en l'espècie homo sapiens sapiens, gràcies a la seva capacitat cranial que oscil·lava entre els 1400 i els 1500 cm3, podriem dir que son els nostresavantpasats, i els que donen nom a la nostre espècie. (Homo sapiens = èsser humà)
Tot i que, segons molts experts, el llenguatge va començar a sorgir gràcies a el predecesor dels homo habilis; el homoerectus, fa mès d'un miliò d'anys, és diu, que tenien una capacitat cranial d'uns 1000cm3, ja caminaven drets, l'alliberació de les mans va portar a l'espècie dels hominids a un ràpid desenvolupamenten general, i és creu que aquests, a part del llenguatge icònic i no verbal, ja començaven a articular paraules i, que inclòs, podien arribar a tenir la capacitat de saber estructurar oracions.
Elllenguatge verbal va anar evolucionant gràcies al desenvolupament cranial i biològic; i tambè, a la necessitat de poder donar explicació a totes les innovacions culturals i materials; a les emocions, alspensaments, als sentiments, etc. Va ser un procès lent que poc a poc, augmentant la seva complexitat desprès de moltes generacions, s'ha anat estructurant, progresant i evolucionant fins els diesd'avui en dia. El llenguatge verbal ha sigut un avantatge evolutiu molt important per a la nostre espècie.

2) Quines formes d'expressió verbal i no verbal apareixen en el video?
Les formesd’expressió verbal que apareixen en “La odisea de la especie”, són els sons, els crits, els murmureigs que fan per tal d’intentar expresar-se, com ara quan volen transmitir que hi ha una situació de perill,(exemple quan troben el foc a l’arbre).
Quan estan tristos o tenen por, tambe fan sons o actuen de manera expresiva acord als seus sentiments. Cada só, gesticulació, crit que fan, significa una cosa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Odisea
  • La Odisea
  • Odisea
  • La odisea
  • La Odisea
  • La odisea
  • odiseo
  • La odisea

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS