La Ola

Páginas: 3 (624 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2014
Qüestionari sobre la pel·lícula La Ola
Nom i Cognoms: Benito Camela Rápido
1. Indiqueu tres temes que considereu que planteja la pel·lícula. Ordeneu-los de més a menys importància. (N’heu deplantejar tres obligatòriament).
1: Força d’una dictadura.
2: Descontrol.
3: Agressivitat.
2. A continuació, justifiqueu-los (els temes anteriors) en un mínim de 30 paraules. (3 línies)
Tema 1: Elprofessor inicia un projecte perquè els seus alumnes estudiïn el veritable significat d’una dictadura. Decideix mantenir durant una setmana com una règim dictatorial dins de l’aula, fins el puntd’anar tots vestits iguals, saludar tots de la mateixa manera o aixecant-se d’una manera concreta cada vegada que volien dirigir-se cap a ell.
Tema 2: Els alumnes d’aquella classe s’entusiasmen massa ambaquell projecte i comencen a omplir els carrers de la ciutat amb el eslògan del seu grup “La ola” , fins i tot, un d’ells fa un grafit enorme en un edifici en obres. I també, expandeixen aquestaideologia per tot l’institut.
Tema 3: Els joves cada cop són més protectors amb el seu grup, i en alguns cassos s’enfronten amb altres nois d’escoles o grups diferents. En un dels cassos més greus,observem que un dels alumnes li dona un cop de puny a la seva novia.
3. Fes una explicació de l’evolució de l’opinió de dos personatges d’opinions totalment diferents al llarg de la pel·lícula .
Hi ha unaclara diferencia d’opinió en una parella d’enamorats que es troben dins de la mateixa classe. El noi, com pràcticament tots els seus altres companys de la classe, s’involucra molt en el que és elgrup i vesteix i segueix totes les ordres que li imposen. Contràriament, la noia esta totalment en contra del que es aquesta proba, perquè ella des del principi s’adona de que als seus companys se’ls hiesta anant de les mans. Ella avisa al professor del que esta causant aquell projecte entre el jovent, però el professor no li dóna importància. Ella i el noi discuteixen per aquest tema i, com he...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*
  • Olaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS