La Ola

Páginas: 3 (576 palabras) Publicado: 2 de enero de 2013
ÍNDEX

L’ORDINADOR 2
HARDWARE: Es divideix en dos tipus 2
* 1.NUCLI DE L’ORDINADOR (LA TORRE) 2
* 2. PERIFÈRICS: 3
PER ÚLTIM LES UNITATS D’EMMAGATZEMATGE: 6

L’ORDINADOR
És una màquinaelectrònica que rep i processa dades per a convertir-la en informació útil. Està formada per un conjunt de circuits integrats i d'altres components relacionats que es fan amb rapidesa i d'acord ambles instruccions que rep per part d'un usuari o d'un programa. Per introduir informació s’ha de tenir almenys un BIT(UNITAT INFO BINÀRIA)
Es basa en l'Àlgebra de Boole i el sistema binari i laprincipal característica és que pot realitzar diverses tasques segons les possibilitats del llenguatge de programació i el hardware.
HARDWARE: Es divideix en dos tipus
1. NUCLI DE L’ORDINADOR:s’encarrega del processament de dades i regula la circulació d’informació. En un ordinador d’escriptori es troba a la torre i en un portàtil es troba sota el teclat.
2. PERIFÈRICS: dispositiu que actuad’intermediari entre el nucli de l’ordinador i l’exterior. Es divideixen en els d’entrada, els de sortida i els d’entrada i sortida.



1.NUCLI DE L’ORDINADOR: (LA TORRE)
-Placa mare:part més important, serveix com a suport i mitjà de comunicació entre els elements.
- Processador: controla les activitats del sistema informàtic.
- Memòria: conjunt de dispositius que emmagatzementemporalment les dades d’entrada i les instruccions que el processador utilitza.
- BIOS: memòria especial que té les primeres instruccions que s’executen quan s’encén l’ordinador.Troba els dispositiusd’emmagatzematge no volàtil per carregar el sistema operatiu a la memòria.
- Font d’alimentació: converteix el corrent altern, que rep de les instal·lacions elèctriques, en corrent continu, que és elque necessita la placa mare per funcionar.

2. PERIFÈRICS:
D’entrada: dispositius construïts per enviar informació cap a l’ordinador i que també permeten introduir dades a l’ordinador....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*
  • Olaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS