La Ola

Páginas: 3 (551 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2015
El Nazisme i el Feixisme dins "La Ola"
La Ola és una pel·lícula Alemanya on es poden veure idees Nacistes i Fascistes, entre algunes de elles podem veure la primera relació que seria cuan els jovesde classe posen com a lider al seu professor cridant-li "Sir. Wegner". Es veu com s'imposen a una salutació específica , havent-se de parar ,que fa recordar al " Heil ! " Hitleriano , també unlogotip que els identifica com a comunitat (així com l'esvàstica ho va ser per al nazisme ), el qual distribueixen per tota la ciutat , el superposa als símbols anarquistes.
Karo, una alumna de la classe,es va oposar a seguir les normes de " La Ola" . Ella , al adonar-se que es van extralimitar en la rigorositat de l'aplicació de les normes , decideix fer fullets criticant aquesta nova comunitat . Noobstant això, no aconsegueix difondre les seves idees perquè els membres de " La Ola" els van trobar i van destruir . Aquí es veu una altra relació envers el nazisme, ja que durant el règim hitleriàtambé s'ocultava la informació que estava en contra de la seva ideologia . En no arribar a divulgar la seva crítica, decideix anar al partit de waterpolo i allà els llança a l'aire i comença així unabaralla entre els diferents bàndols de l'escola.
En veure aquesta violència , sumat a les crítiques que cap a la seva esposa al nou sistema i la reacció violenta que havia tingut Marc amb la seva nòviaKaro , el professor Wenger decideix acabar amb " La Ola" . En informar als seus alumnes sobre això , alguns comencen a queixar-se perquè no volien que acabés aquesta experiència .
Marc , finalmentaconsegueix entendre el que li volia dir la seva nòvia , Karo , i s'adona que les idees de " L'Ona " s'havien tornat extremes . En comunicar a la seva comunitat , el professor ho tracta com un traïdor ales seves idees . Ho fa portar per la força al capdavant de la classe, i diu que cal matar-lo. Tot això ho feia per explicar el model feixista . No obstant això , els estudiants no distingien la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ola,ola,ola
  • Ola De La Ola
  • Ola Ola
  • Ola Ola
  • Ola ola
  • Ola la ola
  • OLA* OLA*
  • Olaa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS