La película Brave

Páginas: 3 (502 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2013
Critica de la pel·lícula; Brave (indomable)

Mèrida és la jove hereva d'un regne d'Escòcia, i com tal ha estat educada per la seva mare per convertir-se en una princesa refinada, propietària delseu castell. Ella no vol complir el seu destí. Prefereix córrer amb el seu cavall per les Highlands, explorar i practicar amb el seu arc. Així que decideix demanar ajuda a una anciana bruixota perquècanviï el seu destí, i el de la seva mare.
És una pel·lícula on el cavaller no és un home. Aquest gir serveix per enfortir l'autèntica base fundacional de la pel·lícula: Mèrida és un personatge plede força amb una història que explicar. Les relacionis mare-filla i la moralitat que ambdues han de saber posar-se en la pell de l'altra per entendre les seves necessitats es plasmen en un conte ambmolts tocs de misticisme, emoció i tendresa. Pixar aconsegueix dotar d'ànima i del seu segell propi a un plantejament aparentment típic. No serà la història més complexa (noies rebels hem vist ja unesquantes, i el "gir" màgic de la pel·lícula es veu venir des de les primeres escenes), però no deixa de ser un conte, pensat per ensenyar una moralitat a un nen i aconsegueixen, de nou, que gaudeixifins a l'adult.
Brave és visualment impressionant. Amb els avenços de la tecnologia i el saber fer dels de Pixar, els plànols d'Escòcia, els seus boscos són d'una bellesa només superada per les pròpiesHighlands. El mateix ocorre amb els personatges. La pel·lícula compta amb molts plànols plens de gent, situacions que aconsegueixen superar sense problemes, igual que el disseny dels personatgesprincipals.
Encara que els humans segueixin resultant bastant ‘caricaturescos’, el realisme dels seus vestits i els petits detalls, com és l'enlluernadora cabellera vermellosa de la protagonista, ensmantindrà hechizats fins al final de la pel·lícula. Per no parlar de les personalitats dels "actors" protagonistes. Molt similar a 'Enredada ', Pixar ha optat aquesta vegada per dotar de molt humor a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • BRAVO POR
  • BRAVO
  • brave
  • Bravo
  • Bravo
  • Bravo
  • A Bravo
  • BRAVO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS