La pell freda

Páginas: 3 (579 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2012
Els temes que apareixen a l'obra son temes que reflecten la nostra societat d'avui.
La societat al present està plena de prejudicis, d'intolerancia, i la gent a mesura que creix es va donant comptede la seva eterna solitud i aixó la tornarà boja.

Aquests tres temes apareixen a l'historia:

prejudicis:
organització per grups: citaucas / humans
no es dona cap oportonitat de coneixerl'altre:
al principi de l'obra l'Irlandès es pensa que els granotots el volen matar, que son dolents, violents, i els citaucas el jutgen també sense coneixar-el es pensen que és una amenaça, en un certsentit cadascun pensa que l'altre el vol matar, que l'altre és el seu enemic lo que els porta a lluitar i a una especie d'auto-destrucció, l'autor aquí podria voler denunciar les guerres, els conflictessense sentit, que al cap de tot ningú sap realment perqué es lluitar, denuncia el fet que ens acabarem matant a tots si no ens donem la oportonitat d'entendre, d'escoltar i de mirar el que ensentorna.

La solitud:
l'Irlandès s'en va a l'illa perquè vol estar sol, vol fugir del món en aquell que viu, perque sent que ja no hi perteny, rebutja la seva patrial, es torna un marginal. Veiem tambéque aquest personatge és un personatge que sempre ha viscut en la solitud, ell encarna la solitud, és orfe, desprès el seu millor amic es mort, desprès el seu mestre, tot el que l'entorna i que s'estimaes mort. L'autor mostra que vivim en una societat on només pots contar amb tu mateix.

Intolerancia:
aquest món on vivim està plè d'intolerancies, la gent es tancada, no s'obra, i si es tanca jano veu, i ja no pot sentir les coses amb claritat, la gent es tanca i es torna sola, no vol dels altres.
En el llibre no accepten de conviure junts els granotots i els homes, també entre mateixaespecie humana es neguen (BC i I)
no tenen respecte per l'altre, els homes es creuen la raça superior, son dolents, traicioners, per exemple tant en BC com l'I tracten de mala manera l'Aneris desprès...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Pell Freda
  • La Pell Freda
  • la pell freda
  • LA PELL FREDA
  • La pell freda
  • La pell freda
  • Pell freda
  • La Pell Freda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS