la pell freda

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2013
1-
Feia 33 dies que eren a alta mar, quan per primer pic una matinada varem tenir la visio de l’illa i feia molt de fred.( a la mar antartica).
Allò seria la meva futura residencia el meudestí.La illa era molt petita i destacava pel nord el far, i per el sud la casa de l’oficial atmosfèric.
Jo era una home més a prop de la joventut que de la maduresa, destinat a una illa minúscula amb moltde fred a on hi hauria de viure dotze mesos lluny de qualsevol civilitzacio amb la feina d’anotar la intensitat direccio i frequencia dels vents.
El capita i els mariners m’acompanyaren amb xalupes ala platja i transportaren el meu equipatge i provisions per un any, i tambe llibres.
Ell anava a substituir a l’oficial atmosfèric que feia un any que hi era.Es va estranyar que l’oficial atmosféricano anar a rebre-los i la casa ja era devant ells.Però a on era l’oficial?Sen adonaren que que les plantes del voltant estein totes trepitjades com per un batallo d’elefants. Els porticons de lesfinestres esteien oberts….El capita va obrir la porta de la caseta i tot esteia molt abandonat, la taula havia caigut, els utensilis de cuina desapareguts. Els mariners deixaren totes les seves coses a lacasa mentres el capita em va sugerir que anessim al far, ja que segons com li constava al capita aquest far tambe estava hábitat per el farer.Tocaren a la porta del far pero ningu va obrir i senadonaren conta que esteia oberta.Aquella porta era de ferro i esteia totalment reforçada de reblons de plom.Pujaren les escales i trovaren un habitacle totalment ordenat i calent.Dins el llitsorprengueren a un home gruixut dormint.Quan varen entrar ja tenia els ulls oberts pero no reaccionava.L’oficial atmosferic li va dir bon dia al farer i li va dir que ell era el sustitut de l’oficial atmosferic isi sabia a on el podrien trobar perque el capita i els mariners sen havien d’anar i no podien esperar mes.Va contestar que no sabia a on era i que el seu nom era Batís Caffó.
Decidiren tornar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Pell Freda
  • La Pell Freda
  • la pell freda
  • LA PELL FREDA
  • La pell freda
  • La pell freda
  • La pell freda
  • Pell freda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS