LA PELL FREDA

Páginas: 3 (561 palabras) Publicado: 27 de abril de 2015
Noció: Espais i intercanvis
Tema: Com adaptar-se a noves situacions mai viscudes
Documents utilitzats:
O La pell freda de Albert Sanchez Piñol, edició la campana 2002.
O Pel·lícula de WilliamGolding El señor de las moscas(Lord of the Flies) 1954 i el moment estudiat a les pagines 14-18.És quan els nens en comptes de vigilar el foc com persones normals y educades van a caçar al porquet ja quetenen gana.
Grand Theft Acte V, la data exacta del llançament és el 17 de setembre de 2013. El joc transcorre a la ciutat fictícia de “Los Santos”,actualment es desenvolupa a Rockstar North.

1.Sánchez Piñol: La pell freda, editorial La campana, pàgines 14-18. En aquest fragment el protagonista arriba a l’illa molts sorprès ja que en arribar a casa seva ho troba tot desendreçat i trencat. Ell notenia cap intenció de relacionar-se amb les persones d'aquell entorn ja que només volia tranquil·lament passar l’estona mesurant el vent i ja impacient per endinsar-se en la seva aventura.
A l’inicidel llibre, ens descriu com és l’hàbitat de aquella illa i comença a endinsar-se dins la naturalesa. Poc a poc sense donar-se’n compta canvia de mentalitat i es torna més obert i relaxat
2. A lapel·lícula que estem estudiant, podem veure que els nens, en arribar a l’illa, tenen les idees molt clares del que han i no han de fer. Però en trobar-se amb persones que no tenen la mateixa forma de fer lescoses entren en un conflicte i en comptes de resoldre-ho dialogant escullen la violència de manera que acaben malauradament acabant amb les seves vides. A partir d’aquest fragment he arribat a laconclusió que en moments de la nostra vida quan topem amb persones que pensen o actuen diferent a com nosaltres ho faríem hem d’intentar dialogar i arribar a un acord mutu, no hem d’utilitzar la violènciacom a medi de solució a un mal entès.

3. En aquest joc podem veure que el personatge principal que es diu Trevor. Al principi, viu allunyat de la ciutat, tranquil amb la seva dona treballant a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Pell Freda
  • La Pell Freda
  • la pell freda
  • La pell freda
  • La pell freda
  • La pell freda
  • Pell freda
  • La Pell Freda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS