La Piel Quemada, Part 2

Páginas: 2 (443 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2012
En aquesta història hi surten representats els diversos rols que jugaven les dones en la societat de l'època. Hi apareixen diverses dones que ocupen diversos rols i provenen de contextos diferents.Descriu quins són els principals personatges femenins de la pel·lícula i quin és el seu paper i situació com a dones en la societat en que viuen. Explica també les diferències entre els diferentspapers que juguen les dones i a què són degudes (context històric, social, cultural).

La resposta ha de tenir una extensió mínima de 10 línies.



En la pel·lícula hi apareixen tres personatgesfemenins: La Juana, la Rosa i l'estrangera.


La Juana prové d'una família típica andalusa. En aquella època les dones tenien molt pocs drets, ja que vivien en una societat molt masclista. Sobretotles persones d'un baix nivell de cultura, com ho eren gran part de la societat andalusa. Es reflecteix aquest masclisme d'aquells temps en varies escenes de la pel·lícula. M'agradaria anomenar-nealgunes escenes en les quals es pot veure clarament. En la primera escena, quan en José pràcticament l'obliga a mantenir relacions sexuals amb ell i ella no pot fer res per oposar-s'hi. La segona, quanel seu pare la pega quan ella li explica que s'ha quedat embarassada. La tercera, quan es casa amb en José i no sap firmar, en lloc d'una firma plasma el seu dactilar. Aquells temps eren molt durs perles dones, perquè estaven sotmeses a l'opressió del sexe masculí. A causa d'això, molt poques dones podien estudiar i la gran majoria no sabien ni llegir ni escriure. En aquella època era normal quela dona no treballés. La dona es quedava a casa a tenir cura dels fills i de la llar, i l'home treballava i s'ocupava de portar els diners a casa.

La Rosa es l'amant d'en José. Pel seu accent fala impressió de que també es andalusa. Treballa en un hotel com a cambrera. Tot i ser andalusa, sembla ser que té més cultura que la Juana. Ella no sap que en José té una família i està casat....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los ojos de mi piel 2 parte
  • La piel quemada
  • La Piel Quemada
  • La Piel Quemada
  • La Piel Quemada
  • Piel quemada
  • La Piel Quemada
  • La piel quemada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS