La plaça del diamant

Páginas: 8 (1826 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2010
Capítol I

La Natàlia després de treballar a la pastiseria, va amb la Natalia a la plaça del Diamant on la Natàlia coneix un home anomenat Quimet que li diu que en un any tots dos siran casats.

Capítol II

Natàlia i Quimet queden al parc Güell on parlen de la seva relació i en Quimet li demana la ma. Poc després la es besen i cadascu parteix sense dir-se res.

Capítol III

Pel carrerla Natàlia es topa amb el Quimet el qual li prohibeix que treballi a la pastiseria perque diu que l'amo es un pervertit, també li diu que no vol veure-la amb el Pere, aixó va fer que la Natàlia s'enrravies i es va anar. Tres setmanes després en Quimet demana a la Natàlia que ella es disculpes, també li presenta a la seva mare.

Capítol IV

La señora Enrriqueta s'alegra molt del casament entrela Natàlia i el Quimet. La Natàlia i els demés comencen a reparar el pis que es troba en males condicions.

Capítol V

La Natàlia i el Quimet van a menjar a casa de la sogra el dia de rams. Van empaperar el pis d'una manera més barata gracies al Cintet que coneixia a un home, però tot just haver empaperat tot el pis va sortir una tacada a la paret.

Capítol VI

Va arribar el dia de laboda, on el mossèn Joan els hi va fer un sermo masclista. Després de la cerimonia varen anar a menjar al Monumental on van fer festa tot el dia.

Capítol VII

La Natàlia va voler posar-se un vestit per sorprendre a en Quimet però aquest en un atac masclista dels seus la va castigar. El Quimet va poder-se comprar una moto gràcies al Cintet que li va donar un treball amb uns senyors que el van pagarmolt be.

Capítol VIII

Quimet va acabar una cadira que habia fet que segons ell era una cadira només per homes, així la Natàlia no es va poder aseure. Mentrestan la Enrriqueta tenia angunia per saber com va anar la nit de nuvis.

Capítol IX

Una nit despés d'haver sopat al Monumental el Quimet, la Natàlia i el Cintet varen anar a casa, però varen perdre les claus i van haver de fer unforat per a entrar, la clau era a dins del pis. El Quimet durant aquell hivern va començar a tenir un fort mal de cama, que pot ser que fos mentida.

Capítol X

Durant l'embaras el metge va recomenar a la Natàlia anar a la platja, així que varen agafar la moto i se'n varen a anr a la platja.

Capítol XI

Va neixer el nen, que es va anomenar Antoni. Aquest va neixer molt gran però el nen nopodia menjar i sempre estava nirvios fins i tot van pensar que es moriria. Però tot es va solucionar quan a la Natàlia se li va obrir el pit i l'Antoni va poder començar a menjar.

Capítol XII

Un dia el Quimet es va trobar un colom ferit que el va cuidar fins que es va posar be. En Quimet va pensar que la venta de coloms seria un bon neoci, així que va decidir fer un colomar al terrat del pis.El dia abans de dur el colom va dur un embut que el va guardar al moble.

Capítol XIII

Van construir el colomar entre tots, i la Natàlia el va pintar. Després d'un temps amb els coloms al colomar, varen decidir amullar-los, el Quimet deia que s'escaparien però no va ser així, els coloms van tornar al colomar.

Capítol XIV

La Natàlia després de haver amullat els coloms al terrat no vapoder tornar a estendre la roba allí.

Capítol XV

Un any i mig després d'haver nascut el Antoni va neixer la seva filla Rita.

Capítol XVI

El Quimet es trobava molt malalt, el metge li va dir que tenia un cuc a dins. Una vegada sel va poder extreure el varen posar dins d'un pot. L'Antoni que era molt gelos i entremaliat va agafar el pot i sel va tirar a la Rita, el Quimet li va pigar alnen però la Natàlia deia que la culpa era d'ells per haver posat el cuc allà.

Capítol XVII

El taller del Quimet va deixar de fer sous. Així que la Colometa va començar a buscar feina, va trobar a una casa de uns homes que tenien molt de sous.

Capítol XVIII
Durant aquest capítol la Colometa coneix la casa dels amos i li expliquen allò que ha de fer a la casa.

Capítol XIX

Després del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La plaça del diamant
  • La plaça del diamant
  • la plaça del diamant
  • La plaça del diamant
  • plaça del diamant
  • Plaça del diamant
  • La plaça del diamant
  • la plaça del diamant

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS