La Pontificia Academia De Las Ciencias Es De Alcance Internacional

Páginas: 3 (638 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2015
La Pontifícia Acadèmia de les Ciències

La Pontifícia Acadèmia de les Ciències
Va ser fundada a Roma, en 1603, per Federico Cesi, Juan Heck, Francisco Stelluti i Anastasio De filiis. Originàriamentes va denominar «Acadèmia dels Linxs », més tard «Acadèmia Pontifícia dels nous Linxs», i el 28 octubre de 1936, el Papa Pius XI de nous estatuts i li va donar el nom actual. L'1 d'abril de 1976, elpapa Pau VI va aprovar els estatuts actuals.
És l'única acadèmia de ciències amb caràcter internacional en el món. La seu principal es troba a la Casina de Pio IV, dins dels Jardins Vaticans.
LaPontifícia Acadèmia de les Ciències és d'abast internacional, multiracial en la seva composició, i molestaria a l'elecció dels seus membres.
Pontifícia Acadèmia de les Ciències s'ha ocupat tant per lainvestigació de temes científics pertanyents a disciplines individuals com per la promoció de la cooperació interdisciplinari.
Ha augmentat progressivament el nombre dels seus Acadèmics i el caràcterinternacional dels seus membres. El seu actual president és el microbiòleg suís Werner Arber. El primer iberoamericà incorporat com a membre de l'Acadèmia va ser el Dr Alberto Hurtado Abadia. Fins a laseva mort va ser l'únic hispà en haver rebut aquesta distinció.
L'Acadèmia és un òrgan independent dins de la Santa Seu i gaudeix de la llibertat d'investigació. Tot i que el seu renaixement va serel resultat d'una iniciativa promoguda pel Romà Pontífex i està sota la seva protecció directa, organitza les seves pròpies activitats de manera autònoma d'acord amb els objectius establerts en elsseus estatuts:

Els seus estudis no estan influïts per factors d’un grup nacional, polític o de caràcter religiós, per això, l'Acadèmia és una bona font d'informació científica objectiva que es posa adisposició de la Santa Seu i de la comunitat científica internacional.






Membres de l'Acadèmia
Els nous membres de l'Acadèmia són triats pel cos d'Acadèmics entre homes i dones de tot grup...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Academia de ciencias
  • academia de ciencias
  • Alcances de la ciencia
  • Alcances de la ciencia
  • NECESIDAD Y ALCANCE DEL MARKETING INTERNACIONAL
  • Alcances y retos de la mercadotecnia internacional
  • Academia Mexicana De Ciencias Ensayo
  • Academia de las Ciencias de Lisboa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS