la porta dels tres panys

Páginas: 2 (378 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2014
CAPÍTOL 1.- Un missatge misteriós.
Niko es un nen solitari de 14 anys, que no s’ imaginava les conseqüències que li portaria no anar pel mateix camí que feia diàriament per a anar a l’institut, i tot perun missatge que, misteriosament, va aparèixer un matí al sostre de la seva habitació: “Si vols que passin coses diferents, deixa de fer sempre el mateix”.
I anant per aquest nou camíperò el mateix temps conegut i solitari es troba amb un edificique li crida moltíssim l’atenció, pot ser el estat en el que estava que era tot el contrari de la porta que semblava estar acabadano fa gaire, i sobretot els tres panys que la protegien. La curiositat es va apoderar d’ ell i no va poder evitar pitjarun botó vermell que va aparèixer d’un instant a un altre. Una veu vacontestar dient que li estaven esperant.
CAPÍTOL 2.- La casa dels tres panys.
En Niko sorprès per la resposta només se li va acudir preguntar com podia obrir els tres panys; ivet aquí l’estranya veuli va contestar amb el primer dels tants enigmes que el Niko va tenir que resoldre al llarg de l’ història: Qualsevol pany s’obre amb la seva clau. En aquesta casa tenim una sola clau per els trespanys i cal obrir-lossimultàniament. I després va desaparèixer. En Niko va donar voltes i més voltes al cap per poder endevinar l’enigma i sobretot per descobrir on estava la clau però no vaaconseguir donar amb la resposta i la veu va tornar a aparèixer demanant explicacions deperquè no havia entrat ja a casa. En Niko va donar les explicacions i llavors la veu li va explicar que laporta estava oberta.
En Niko va aconseguir entrar per fi; i el primer que es va trobar va ser una immensa obscuritat i una ombra, que encaraque li havia donat un ensurt no era més que un gat, queen Niko va seguir a través d’ unes cortines, que li van donar a una habitació igual a l’anterior però amb una caixa al mig d’aquesta i una targeta on es podia llegir perfectament: Univers per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Porta Dels Tres Panys
  • RESUMEN CAPÍTULO 3 LA PORTA DELS TRES PANYS
  • La Porta Dels Tres Panys
  • La Porta Dels Tres Panys
  • la porta dels tres panys
  • La porta dels tres panys resum
  • Las Tres Estrategias Genericas De Porter
  • Tres Metros Sobre El Cielo Portada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS