La Posidonia

Páginas: 4 (973 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2012
Introducció

Al llarg de la vida del nostre planeta s'han anat originant moltes formes de vida diferents. Per diversos motius, tant històrics, artístics i medicinals entre d'altres, s'ha fet unaclassificació de cada una d'aquestes forma de vida. L'home ha anat observant i estudiant les diverses formes de vida, i segons les característiques de cada una les ha classificat.

Com tots sabemclassifiquem els animals, plantes, bacteris, etc, en espècies, que definim com el conjunt d'animals amb característiques semblants, capaces de reproduir-se entre si i donar una decendència fèrtil.D'aixó en diem categoríes taxòniques, tot i que poden haver-hi subespècies dins la mateixa espècie o taxons inferiors, en els quals s'una espècie al llarg del temps en derivarà una altre degut a 'evolució.ELS 5 REGNES

antigament els èssers vius es classificaven en plantes i animals, ja que en aquella època no es tenien els medis per poder estudiar de manera més precissa els èssers vius.
Peròavui en dia els classifiquem entre:

EL REGNE LES MONERES

Els organismes classificats en aquest regne es caracteritzen per no tenir un nucli verdader, és a dir una estructura dins el citoplasma ,separada d'aquest per una membrana que conté el material genétic. També sòn freqüents el cilis i es flagels que són unes estructures filamentoses amb la finalitat de donar capacitat de moviment.Inclou organismes unicel·lulars, que van ser els primers en apareixer en el nostre planeta.

EL REGNE DELS PROTISTES

És el grup més senzill dels eucariotes (organismes amb un nucli organitzat, ambparet cel·lular que conté la informacó genética). Inclou els unicel·lulars i els pluricel·luars, peró tot i aixi aquests no poden formar cap teixit. Estan inclossos les algues iferiors i el protozous.REGNE DELS FONGS

Són organismes eucariotes amb característiques intermitjas entre les plantes i el animals. També poden ser heterótrofs o autótrofs.

REGNE VEGETAL

En aquest grup es el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • posidonia
  • Posidonio
  • Posidonio De Apamea
  • posidonio de apamea
  • La posidonia Oceánica
  • Posidonia oceanica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS