La Pràctica De l'Esport

Páginas: 2 (341 palabras) Publicado: 2 de octubre de 2011
Practicar esport

L’exercici físic. Tothom ho practica per igual? Algunes persones es preocupen per mantenir sa el cos, altres no se’n preocupen pas… però hi ha persones que se’n preocupen massa.L’activitat física és un exercici planificat i estructurat i que s’ha de mantenir constant, practicar-ho prous cops a la setmana. Es parla llavors d’esport quan aquesta pràctica esdevé reglamentada icompetitiva.

L’exercici físic sempre s'ha relacionat amb la salut. Avui en dia pràcticament tothom és conscient de la necessitat de potenciar els hàbits saludables mitjançant la pràctica esportiva, jasigui per disminuir les probabilitats d’aparició de malalties al cos o al organisme, perquè mantenim un pes ideal, millorem la condició física... El fet de practicar-ne ens aporta valors enriquidorsdes de molts àmbits diferents: fem treball en equip, pels joves pot convertir-se en una activitat positiva per enriquir-se com a persones, i sobretot, en competició, representa a un territori. Però lamanca total d'exercici o la seva pràctica en excés són dolents per la salut.

Hi ha persones que no duen a terme una activitat física necessària per a mantenir el cos sa o, directament, no sesenten motivats per a fer-ho. Això podríem dir que és a causa de les noves tecnologies. Quan aquestes van ser aplicades al món laboral, va aparèixer el sedentarisme: un gran nombre de persones van deixarde fer exercici físic o practicar algun esport. Aquesta manca d’exercici afavorirà l’aparició de malalties, obesitat, excés de colesterol, estrès, etc.

Així com no practicar esport és dolent,excedir-se amb la pràctica esportiva tampoc és bo. L'activitat esportiva intensa és una font de ferides greus que pot obligar a l'esportista a deixar la pràctica i deixar-li conseqüències. No només elsesportistes, practicar esport pel nostre compte i a més passar-se amb la pràctica, ens pot produir una sobrecàrrega muscular i lesions.

Doncs, practicar esport és bo però sempre amb uns límits i,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Psicologia De L'Esport
  • Coneixements bàsics de l'esport
  • La mort sobtada en l'esport
  • La Crisis En L'Esport
  • La literatura en l'esport
  • Lideratge a l'esport
  • Estructura De L'Esport
  • Educaci fisica Noves Tendencies a l'esport (Catalan)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS