La publicidad

Páginas: 9 (2180 palabras) Publicado: 25 de abril de 2013






Sonia Sánchez
Latifa Yahia



Índex

La publicitat......................................................................pàg 3
Tipus de publicitat............................................................pàg 4
El Target i el Share..........................................................pàg 5
El llenguatge de la publicitat............................................pàg6
Funcions de la publicitat..................................................pàg 7
La femme dans la publicité..............................................pàg 8
Evolució de la dona en la publicitat.................................pàg 10













LA PUBLICITAT
La publicitat es l’acte de fer pública alguna cosa. En l’actualitat s’utilitza per fer referència a una forma decomunicació massiva, de caràcter informatiu o persuasiu seductor, amb l’objectiu de comerciar productes i serveis.
La publicitat és una forma de comunicació comercial que intenta incrementar el consum d’un producte o d’un servei a través dels mitjans de comunicació. Els mitjans de comunicació transmeten els anuncis a canvi d’una contraprestació prèviament fixada per adquirir espais en un contracte decompravenda per l’agència de publicitat y el mitjà, emetent l’anunci en la cadena durant un horari prèviament fixat per l’agència; aquest contracte, s’anomena contracte d’emissió o de difusió.
La publicitat té dos objectius, d’acord amb les preferències del anunciant, els seus objectius, o las demandes del mercat.
En la primera instància, idealment, la publicitat informa al consumidor sobreels beneficis de un determinat producte o servei, il·luminant la diferenciació per sobre altres marques.
En segon lloc, la publicitat busca inclinar la balança motivacional del subjecte cap al producte anunciat per mitjans psicològics, de manera que la probabilitat de que l’objecte o servei anunciat sigui adquirit pel consumidor es faci més alta, gracies a l’anunci.
Un del principals objectes dela publicitat es crear demanda o modificar les tendències de demanda d’un producte. Sabent que la comercialització busca identificar el mercat apropiat paer a casa producte, la publicitat es la comunicació per la qual la informació sobre el producte es transmeti a aquests individus.



Hi ha diferents tipus de publicitat:
Publicitat subliminal, emocional, racional i institucional.
Lapublicitat subliminal es un tipus de publicitat il·legal que presenta al consumidor un producte o servei de manera que no és conscientment percebuda, i per tant es molt difícil de identificar, però que pot aconseguir dur a aquest al seu consum en ignorància de les raons autèntiques.
Existeixen molt poques possibilitats de la utilització real de la mateixa. En moltes ocasions s’ha denominat publicitatsubliminal,sense ser-ho, a aquells símbols o postures que poden ser captats en un anunci en cas de fixar suficient l’atenció.














La publicitat racional es fonamenta en continguts informatius y lògics que intenten mostrar la utilitat real que pot trobar el consumidor en el producte oservei enunciat.
La publicitat emocional consisteix en provocar un gran nombre d’emocions i sentiments de alta intensitat en la audiència.
I per últim, la publicitat institucional; és el marketing dissenyat per a promocionar una empresa en el lloc de un determinat bé o servei.
Dins de la publicitat existeixen dos termes, anomenats “Share” y “Target”.

El Share representa el percentatge depersones que estan veient un programa en la TV sobre el total que tenen la televisió encesa. Es calcula amb aparells anomenats audímetres.
Espanya té aproximadament 3.840 audímetres col·locats en diferents llocs.
Gracies a aquest escàner de audiència els canal poden exigir un preu de publicitat de els seus participants, i en Espanya l’hora típica d’audiència, son les 22:00h, o també li podríem...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Publicidad
  • Publicidad
  • Publicidad
  • Publicidad
  • Publicidad
  • Publicidad
  • Publica
  • Publico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS