La Publicitat Bancària i la Crisi Econòmica

Páginas: 50 (12447 palabras) Publicado: 13 de enero de 2014
tutor: Josep romero
La Publicitat Bancària i la Crisi Econòmica
14 de Juny del 2013

Aitor Gómez, Guillem Lebrero, Marc Mendialdua, Aleix Navarro



ESCOLA VORAMAR- TREBALL DE RECERCA 4rt ESO 2012 - 2013








INDEX
INTRODUCCIÓ......................................................................... 3MÀRQUETING.......................................................................... 5
LA BANCA ONLINE.................................................................. 7
CONCEPTES BÀSICS D’ECONOMIA....................................... 8
LA CRISI ECONÒMICA.............................................................. 12
ESPECULACIÓ EN LA BANCA................................................. 17
ANÀLISI DE CAMPANYES PUBLICITÀRIES............................. 21ENQUESTA................................................................................. 50
CONCLUSIONS.......................................................................... 56
VALORACIÓ GRUPAL................................................................ 58
WEBGRAFIA/BIBLIOGRAFIA....................................................... 59


INTRODUCCIÓ
Actualment, vivim en unasocietat on els diners tenen una gran importància per a tothom. Per això, hi ha institucions financeres, que ens permeten guardar els nostres diners per tal d’obtenir un benefici: els bancs. A més, els bancs poden rebre dipòsits, realitzar transaccions, concedir préstecs, caixes de seguretat, i altres serveis, com assessorament financer. El principal objectiu del client d’un banc, és satisfer totes lesseves necessitats econòmiques, és a dir, poder fer front a tots aquells aspectes referents als diners, tant particulars, pertanyents a una persona i de caràcter privat, com de negocis.
L'economia, és un dels aspectes que planteja seriosos reptes de futur pel món i per Espanya, per tant, cal actuar en conseqüència i trobar, ràpida i efectivament, remeis per a poder sortir de la crisi actual,establint les bases d’un nou model productiu.
A partir d’aquí, ens podem formular diferents preguntes com: Quina era la situació del mercat abans de la crisi? Com ha afectat la publicitat dels bancs? Què ens depararà el futur?
Amb aquest treball volem comparar la situació econòmica d’Espanya abans i després de la crisi, observant l’evolució i els canvis que han experimentat els bancs centrant-nos enla publicitat com a eina principal del màrqueting.




Contextualització del treball
En aquesta primera part del treball hem posat tots els coneixements necessaris per a entendre el treball.
Explicació i comparació entre màrqueting i publicitat.
Introducció a la banca online.
Conceptes bàsics d’economia.
Explicació detallada de la crisis actual.
I el progrés de la especulació amb labanca

MÀRQUETING
Molta gent té certs dubtes per definir i distingir entre màrqueting i publicitat, per això seguidament us farem una comparació detallada.
El màrqueting es un conjunt d’activitats que tenen com a fi la satisfacció de les necessitats a través d’un procés d’intercanvi. La persona o empresa que satisfà les seves pròpies necessitats mitjançant l’obtenció d’un producte o un serveies denomina consumidor. Entre els consumidors i els que proporcionen els productes o serveis, siguin individus, empreses o altres organitzacions, s’estableix un procés d’oferta i de demanda de bens.
El màrqueting desenvolupa idees, productes o serveis i planifica el seu preu, distribució i promoció per afavorir intercanvis que satisfacin tant les necessitats dels consumidors com las delsproveïdors.


Una de les funcions del màrqueting és la de descobrir i satisfer les necessitats dels consumidors. Així, a partir d’un únic producte original, la Coca-Cola, la empresa ha diversificat la seva oferta, no només modificant la capacitat i característiques dels envasos, sinó també introduint noves variants que intenten vèncer possibles reticències: la Coca-Cola light (no engreixa), la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Crisi economica
  • PUBLICITAT I RRPP
  • consumisme i publicitat
  • Crisi Economica I Política En Espanya
  • Publicitat i dona
  • PUBLICITAT I MARKETING Ccc
  • La crisi econòmica mundial
  • Crisi economica europea

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS