la radio

Páginas: 4 (889 palabras) Publicado: 25 de abril de 2014
LA RÀDIO
Bon dia des de la veu de satcugat a les vuit del mati les set en canàries i ara anem amb les noticies del dia
Santiago de Compostel·la
El descarrilament el passat 24 de juliol del 2013d’un tren, va prendre un revolt pronunciat a tres quilometres de Compostel·la va deixar 78 morts i més de 140 ferits, segons l’última dada facilitada per Conselleria de Sanitat. El nombre de mortspodria elevar perquè hi ha una trentena de persones en estat crític.
És el primer accident mortal en una via d’alta velocitat a Espanya, el segon més greu de la història al país, el més greu d’Europades de l’any 2000.
Segons informa Renfe i Adif, el sinistre s’ha produït a les 20’41 h. quan el tren, que cobria la línia Madrid-Ferrol i que transportava 218 passatgers en els seus vuit vagons, hadescarrilat a l’entrada sud a Santiago de Compostel·la a uns 3 o 4 quilòmetres abans d’arribar a l’estació per causes que es desconeixen.
Dona mata a la seva parella a cops de tacó
Thelma Carter, de46 anys ha sigut acusada d’homicidi després d’acabar amb la vida de la seva parella al agredir-li amb un tacó d’agulla de 12 cm.
Durant una violenta discussió amb Robert F. Higdon, la seva dona no vadubtar en agafar una de les sabates amb un tacó de 12 cm. I agredir-li fortament a la seva parella, segons la reconstrucció dels investigadors.
La sona que va trucar a la policia, ha sigutarrestada i acusada d’homicidi involuntari, ja que les senyals en el cos de la víctima no deixen dubte de la causa de la mort.
NOTICIA 3
El zoo de Barcelona està de enhorabona després de que el passatdijous va néixer una nova crià de orangutan de Borneo que ha sigut batejada como Hadiah, que significa regal en la llengua indonèsia. La nova inquilina, que es troba en molt bon estat, es filla de Jawi,una orangutan de 17 anys que ha sigut mare per segona vegada.
Hadiah es el segon orangutan de Borneo que neix en el zoo en els últims quatre meses y el quart en cinc anys. Hadiah és la segona filla...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Radio
  • Radio
  • La Radio
  • Radio
  • Radio
  • radio
  • radio
  • La Radio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS