La Realidad

Páginas: 2 (419 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2013
La realitat
La realitat és possiblement una ficció, una interpretació humana d’alguna cosa que podria ser inexistent. Què és la realitat? Què és allò que podem tocar, sentir, veure, olorar…? Perquèexisteixen les coses?
Per a mi el clar exemple per qüestionar la realitat és: Què és l’esser humà? Segons la ciència afirma som un conjunt de microcossos formats pers simples punts que només fan quemoure’s, i si et fiques a mirar, en la formació de tot el que considerem realitat està ple de coincidències inexplicables. Com entra en la ment humana que els nostres sentiments siguin impulsoselèctrics, també podrien ser fluxos d’aire! Si més no, com és que ens trobem sols en aquest gegant espai del qual formem part? Ja que s’han donat tantes coincidències, per què només aquí?
Llavors perquè,per exemple, quantitats molt grans com per exemple, tota l’aigua de la terra, o el concepte infinit no poden ser concebuts per la nostra ment? És possible que la imaginació ja no doni per a més i quenomés puguem interpretar els fets propers? Segons jo penso no és la teva ment que crea aquest univers abstractament, interpretant, vés a saber què com a una realitat tangible. Sinó què és una mentconjunta la que crea tot aquest món.
Aquest pensament sempre m’ha aportat bases i criteris per a creure en Déu. Trobo que Déu és l’única explicació de tot, però crec en aquesta teoria per què no troboque cap altra ho pugui explicar, sens dubte jo estudio la ciència i admiro la capacitat d’estudi i observació dels científics, però no deixo de pensar que estem estudiant una realitat abstracta. Perexemple, és impossible que tot els que ens rodeja tingui matemàtiques, si et fixes tot el que ens envolta té matemàtiques, però crec que una naturalesa com la que descrivim no seria capaç de fer aquestplànol matemàtic de tota la realitat que nosaltres creiem. És tot com un patró escrit i creat per vés a saber què, … Per ara el més fàcil es creure que ho ha fet Déu, encara que dintre d’aquestes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ¿Que Es La Realidad?
  • La realidad
  • que es la realidad
  • Realidad
  • Realidad
  • ¿Qué Es La Realidad?
  • Realidad
  • Realidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS