la red social

Páginas: 3 (555 palabras) Publicado: 16 de junio de 2014
PEL·LÍCULA “LA RED SOCIAL”.

Idea de Negoci :
1- Quina creus que va ser la font de la idea de Zuckerberg? ( la formació acadèmica, experiència professional, canvis legislatius, nous usos aproductes ja existents, l’observació de la realitat social i econòmica...) Argumenta i justifica la teva resposta.
La observació de la realitat social. Quan s0enfada amb la seva novia el Mark decideixcrear una pàgina web per poder criticar a les noies. Després n'hi crea una on poden parlar i posar fotos i així comença tot.
2- Quina necessitat cobreix Facebook? Quantes persones senten aquestanecessitat i on estan? Quina capacitat econòmica tenen?
Cobreix la necessitat de tenir vida social, és a dir conéixer gent, poder parlar amb gent, veure què fan en aquell moment, amb qui estan etc...El 88%de persones del món tenen facebook. Tots els països tenen facebook expetuant alguns del primer món.

L’emprenedor/a:
1- De les següents característiques personals i professionals, senyala les quecreus que té el personatge de Mark Zuckerberg. Fes la mateixa activitat amb el personatge de Sean Parker. Argumenta la teva resposta.
Mark Zuckerberg: Té molt bona iniciativa perquè fa tot elprograma el sol i hi dedica montes hores.
Té una gran dinàmica en la presa de decisions perquè pren decisions espontàniament i no es preocupa pel que li diguin. És un independent i responsable ja quefa les coses sol i n'assumeix tota la responsabilitat. En aquells moments ell estava estudiant a la Universitat.
Sean Parker: Té ideratge perquè tothom el respecte i també cau bé a tothom ja que ésagradable, tot i que té molta confiança en sí mateix i ser mont ambiciós. Té facilitat am les relacions ja que sempre està envoltat de noies.

2- Segons el grau d’innovació de l’emprenedor/a, hi haels següents tipus d’emprenedors. A quin creus que s’associa la figura de mark Zuckerberg? I el de Sean Parker? Justifica la resposta.
En Mark és un emprenedor innovador perquè posa en pràctica...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Redes Sociales
  • Redes sociales
  • Red social
  • Redes sociales
  • Redes sociales
  • Redes sociales
  • Redes Sociales
  • Red Social

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS