la Religió

Páginas: 3 (570 palabras) Publicado: 8 de mayo de 2013

1r de Batxillerat A/B. Ciències per al món contemporani.
Pel·lícula: “La Isla”

1- Fitxa tècnica:








Género: Ciencia-ficció i acció


2- Argument de la pel·lícula
Amitjans del segle XXI, Lincoln Sis-Eco (Ewan McGregor) i Jordan Dos-Delta (Scarlett Johansson) són dos dels centenars de supervivents d'una catàstrofe ecològica que va extingir a tota la humanitat.Viuen en un complex amb la resta de supervivents i amb l'esperança de ser seleccionats per anar a "L'illa", l'únic lloc al món que no va ser contaminat. Però la curiositat de Lincoln el portarà adescobrir un secret que posarà en perill la seva vida i la de la resta de companys. L'únic que pot fer és, al costat de Jordan, intentar sobreviure en un món nou, sabent que són perseguits per una estranyaorganització que vol veure'ls morts.


3- Opinió sobre aquest tema, si fos real, quins perills i quines avantatges podria tenir.

No tinc gaire informació sobre la clonació humana, però penso quees molt cruel depenent de la afinitat que vulguis aconseguir amb ella, si té un afí medicinal, per curar o poder trobar cures per determinades malalties, ho podria arribar a tolerar, però en el cas dela pel·lícula, si és per tenir una espècie de banc d’òrgans penso que es totalment immoral, no és per res del món ètic.
Basant-me en la clonació animal o vegetal, es podria arribar a aconseguir quemoltes espècies no s’extingissin o avanços mèdics en vers la vegetació.
El que sí que sé és que els clons no duren gaire vius, per tant penso que no sería viable.
Si finalment fos legal clonar,moltes institucions com terroristes, usarien aquesta ciència a favor del mal, amb fins destructius, fet que portaria al frau de la societat.

4- Escenes que més t’han agradat.

Penso que la idea defer una pel·lícula d’acció enfocada a un tema tant interessant com el de la clonació és una bona barreja. És una trama que té molt moviment i molt suspensa, ja que moltes vegades no saps el que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • religiosidad
  • Religio
  • Religioso
  • Religiosa
  • religio
  • religio
  • religioso
  • Religioso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS