La revolució Francesa

Páginas: 3 (516 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2015
La rev. Francesa

La ilustració S.XVII XVIII
Eric Housand, diu que la rev. Industrial i Francesa, són necesaris, i diu que un no pot existir sense l'altre. Per poguer industrialitzar un estat,l'estat ha d'estar a favor teu, per poder-te ajudar amb les lleis. Perquè aixó pasi l'estat a de canviar, perque estigui a favor amb les noves industries. Aixó va ser tant gran, que encara ara potsestudiar el que volguis, i treballar del que has estudiat, i si no troves feina pots crear el teu negoci. Aquesta transformació s'ha de cambiar amb una guerra.
Al 1789, comença la revolució Francesa, estàprotagonitzada per els burgesos, per aconseguir el poder polític, economic i ideologic. Són ells perque si arriben a l'estat es poden defensar. La ilustració volia eliminar l'antic regim. Ho volien ferperque algunes lleis de l'antic regim no deixaven industrialitzar. Amb l'inici de l'industrialització, ia podies neixer ric i morir pobre o al rebes.

Despotisme ilustrat
Serveix per millorar lescondicions de vida dels subdits i millorar l'economia. Ho apliquen els monarques. Intenten reformar l'ilustració. A França apareixen els sens “les taxes” Sabien els habitants, per tant saben els impostosque recaudaven.

Fisiocracia
Són una escola economica importants al S. XVIII una teoria és un conjunt d'idees ordenades que defensen una realitat. El que genera realment riqueses és el sector primari.Per fer un desenvolupament falta una revolució agraria, pero despres també hi ha d'haber una ignorancia de l'estat, no pot intervenir, nomes a d'intervenir la policia es cas de problemes.Liberalisme (Adam Smith, David Ricardo i Tomas Mathes) 1960/1970
És l'economia classica. Jonh Locke es del S.XVII i crea la monarquia parlamentaria. Els ilustrats són uns pensadors que creen idees econimiques.Els ilustrats fan evolucionar els socialistes utopics “marxistes i anarquistes”

Humanisme i ilustració
Tots dos estudiaven molt, pero no s'havien que passava al carrer. La burgesia es liberal....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Revolució Francesa
  • La revolució francesa
  • Revolució Francesa
  • REVOLUCIÓ FRANCESA
  • La revolució francesa
  • La Revolució Francesa
  • La revolució francesa
  • Revolució francesa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS