la segadora

Páginas: 3 (720 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2015
LA SEGADORA
Una segadora és una màquina agrícola que es gasta exclusivament per a segar heno, palla, trigo o avena, entre altres.
Fou inventada por Cyrus Hall McCormick(1809–1884) en 1831.
CyrusHall McCormick va inventar la cosexadora en 1831. Este home, va fer un dels invents molt significatiu a la prosperitat de EE.UU, quant va inventar la segadora tirada per caballs. Al passar un temps,ell va fer una demostració de la seua cosexadora mecànica en la Taverna Steele en Virginia. La cosexadora podia tallar 10 acres per dia el equivalent al treball de cinc homes. Més tard va proporcionarun recurs de auto-recolecció que permitia que un home tallar 40 acres en un dia. Ell va patentar la cosexadora en 1834.
Esta segadora mecànica de MacCormick, està composta per: un xasis, unmecanisme de curtes soportat per dites curtes i un mecanisme de reagrupat de cordons, que compren un dispositiu de transport longitudinal i un dispositiu de transport transversal, caracteritzat perque ditdispositiu de transport longitudinal compren varios rodillos, de eixos longitudinals sensiblement perpendiculars a una direcció de avanç de dita segadora, que està disposada uno raere d’un atre segons umateix plano i que són arrastrats en rotació alrededor de dits eixos longitudinals de manera que en les seues superficies transporten un producte, tallat per el mecanisme de core. Tirant la partposterior de dita segadora i el depositen sobre el dispositiu de transport transversal.

LA SEGADORA
Una segadora és una màquina agrícola que es gasta exclusivament per a segar heno, palla, trigo oavena, entre altres.
Fou inventada por Cyrus Hall McCormick(1809–1884) en 1831.
Cyrus Hall McCormick va inventar la cosexadora en 1831. Este home, va fer un dels invents molt significatiu a laprosperitat de EE.UU, quant va inventar la segadora tirada per caballs. Al passar un temps, ell va fer una demostració de la seua cosexadora mecànica en la Taverna Steele en Virginia. La cosexadora podia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Maquinas segadoras
  • Segadora
  • el segador
  • Segadora
  • El Segador
  • segadoras
  • ACTIVA LOS SEGADORES DE TU COSECHA
  • La crisis del siglo XVII (6). Cataluña. La Guerra de los Segadores (I)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS