LA SEUNA GUERRA

Páginas: 4 (796 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2013
a prova parteix d’un text d’un filòsof i proposa que l’estudiant faci una redacció guiada per una sèrie de preguntes relacionades amb el text. Pretén avaluar, primer de tot, la maduresa de l’alumnei, en segon lloc, els coneixements més bàsics adquirits en l’assignatura cursada durant el batxillerat.

La prova inclou dues opcions, cadascuna amb un text i cinc preguntes associades. L’alumnehaurà de triar una opció i respondre les preguntes corresponents.

Poden aparèixer referències a activitats pròpies de tots els dominis procedimentals de l’assignatura (definició de conceptes icaracterització històrica de teories; anàlisi de termes, enunciats i argumentacions; identificació de la tesi i de les idees centrals d’un text; redacció de comentaris; expressió i argumentació d’idees iopinions pròpies o alienes).

L’alumne/a tindrà l’oportunitat de mostrar, a més del seu grau d’informació, el seu esperit crític i, per tant, d’expressar i argumentar les seves opinions. En lacorrecció es tindrà en compte tant el contingut de les respostes com la seva claredat conceptual, l’ordre lògic, el rigor en l’exposició i la correcció gramatical.

Cadascun dels textos serà d’un delscinc autors seleccionats (Filosofia Antiga: Plató; Filosofia Moderna: Descartes, Hume; Segle XIX: Mill, Nietzsche)

Els temes dels textos de la prova i de les preguntes corresponents seran d’alguno d’alguns dels tres blocs temàtics seleccionats:

Coneixement-ciència: Plató, Descartes, Locke, Nietzsche
L’ésser humà: natura i cultura: Plató, Descartes, Mill, NietzscheÈtica-política: Plató, Descartes, Locke, Mill, Nietzsche
bviament, la selecció només implica que els textos que sortiran a la prova de les PAU de 2014 seran dels capítols que es mencionen. Per tant, no implicaque els alumnes hagin d’estudiar només aquests textos. Com mostra l’estructura de la prova, es manté el supòsit que l’alumne haurà de demostrar el coneixement general del pensament dels autors...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Desordenesdel Seuño
  • Un seuño posible
  • Guerras De La Guerra
  • Guerras
  • La guerra
  • Guerra
  • La guerra
  • Guerra

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS