La sida

Páginas: 3 (700 palabras) Publicado: 27 de enero de 2011
La S.I.D.A.
Síndrome d’immunodeficiència adquirida.

Dario Nieuwenhuis
Javier Sánchez
BTX I (Xina A)
Ciències per al món contemporani
Gener 2011
Resum del treball
En aquest treball, el queintentarem és d’apropar tots els conceptes més tècnics de la malaltia de la SIDA (Síndrome d’immunodeficiència adquirida) a un llenguatge més entenedor, accessible a tots els públics. Per tald’aconseguir aquest objectiu , el que farem per redactar el treball serà buscar informació general sobre la SIDA(dades com on es creu que va començar o els malalts que hi ha actualment i com estandistribuïts...), i un cop contextualitzada la malaltia i donades les traces generals del treball, entrarem en més detall descrivint l’acció d’aquesta malaltia en l’organisme humà. Per concloure el treball del queparlarem serà dels mètodes que hi ha per detectar la malaltia i dels possibles tractaments per a reduir l’efecte d’aquesta.
Per trobar l’ informació necessària per fer tot el que hem dit, buscarem aInternet en pàgines web fiables i en algun llibre. Un cop dit tot el que farem i com ho farem, passem a veure l’ introducció al treball.

Introducció
La S.I.D.A. o A.I.D.S. és causada per elV.I.H, virus d’immunodeficiència humana, i que alhora és una mutació del V.I.H., el mateix virus per als nostres germans els ximpanzés, que va sofrir una mutació en un cert moment i ens va començar aafectar. Al llarg de la història s’han donat moltes raons a l’existència de la S.I.D.A., avui dia sabem que aquesta malaltia no discrimina entre sexes ni classes socials, al començament de la constatacióde la malaltia, sobre els anys 60, es va atribuir la malaltia a la homosexualitat i als drogoaddictes, però sobretot als homosexuals, tenir la malaltia directament significava ser homosexual. Méstard es va dir que la malaltia es podia contagiar als dentistes, amb el traspàs de saliva o amb la llet materna que veuen els bebès.
Un cop es van fer els primers anàlisis en profunditat sobre el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El sida
  • Sida
  • Sida
  • Sida
  • Sida
  • Sida
  • Sida
  • El Sida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS