La Societat De Dubai Abans I Despr S

Páginas: 4 (845 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2015
LA SOCIETAT DE DUBAI, ABANS I DESPRÉS

ELS INICIS D’UNA ERA
Dubai ha estat i està coberta pel despert durant milers i milers d’anys. Això ha marcat i influenciat a les poques persones que residiende manera no permanent en els seus territoris, doncs a causa del clima tant extrem, els seus habitants havien d’anar canviant el lloc de residència i establir-se en diferents terrenys.
Aquestesfamílies nòmades aconseguien així trobar més aliment quan el poc que trobaven s’esgotava. Els seus trajectes eren llargs i pesats, i transportaven totes les seves pertinències amb ells.
Així doncs va sera l’any 1833 quan 800 membres de la tribu Bu Flasa clan dels Bani Yas, liderada per la família Maktoum, es va assentar als voltants de Dubai Creek, una cala natural.
La societat del moment feia unavida totalment tradicional a partir de la cria del bestia, la recollida de dàtils, la pesca i la recol·lecció de peres. A causa de la seva situació geogràfica, els aliments com les fruites i verdureseren escassos i van començar a intercanviar aliments com el peix amb altres famílies properes. Més endavant van començar a fer comerç d’això i es va convertir en un centre de pesca, recol·lecta deperles i centre marítim.
Cap al 1894 la economia va començar a enlairar per la incorporació d’impostos, que va potenciar la economia exterior, i Dubai es va començar a fer coneguda per la recol·lectade perles.

EN EXPANSIÓ
Els comerços exteriors, a més de produir una economia més rica, feia que els propis estrangers s’instal·lessin en el territori, i a poc a poc el territori ocupat pels BuFlasaes va anar augmentant i ampliant d’habitants, produint així els primers socs actuals.
No hem d’oblidar que la religió en aquestes cultures és un factor molt important. doncs en aquets anysd’expansió també es van començar a construir les primeres mesquites en el territori (al principi també es van utilitzar com a escoles).
Així que en 40 anys una societat que abans era nòmada i es movia en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El medi i la societat
  • Biotecnología i societat
  • Espai i societat Sudamerica
  • Llengua, Cultura I Societat
  • Tecnologia I Societat
  • El medi i la societat
  • La reordenació del poblament rural i la crisi de les ciutats després de la caiguda de l'Imperi Romà d'Occident i fins...
  • Habitatge i societat a catalunya (s.xxi)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS