La suerte dormida

Páginas: 4 (842 palabras) Publicado: 12 de febrero de 2012
LA SUERTE DORMIDA
Ángeles Gonzalez Sinde




FOL

Tania Redondo
2º gestió administrativa

LA SUERTE DORMIDA
1.Explica breument el tema central de la pel·lícula:El tema central de la pel·lícula és l’accident de treball on mor en Paquito, un treballador de la mina i amic de l’Amparo, per les continues infraccions de les normes a la mina i per la llei deprevenció de riscos laborals. Altres temes, secundari, son l’accident de l’Amparo on moren el seu fill i el seu marit i quan l’historia d’amor entre Amparo i Agustín.
2.Descriu els personatges, tenint encompte el seu rol i les seves actituds:
Amparo: Posseeix un treball en una gestoria i viu amb el seu pare. No sembla tenir problemes econòmics, però viu angoixada per la mort del seu fill i el seumarit per un accident de cotxe en la qual ella era la conductora.
José: és el seu pare, empara està vivint a la seva casa perquè no pot afrontar la perduda del seu fill i marit, però el seu pare no creuque ella sigui la culpable i li fa veure que no ho és.
Agustín: És un estudiant d'enginyeria de mines, per la qual cosa no posseeix molts recursos econòmics, accepta el treball que li encarregaEmparo per assessorar-la sobre matèria legal, visitant la mina on va succeir l'accident i prenent fotografies. Aquest personatge tindrà una relació emocional amb l’Amparo després l’Agustí accepta laproposició de treballar amb el seu pare per part dels representants de la mina i trenca la relació amb l’Amparo.
Pares de Paquito(Floro i Rosa): Són els màxims afectats per la mort de Paquito (el seufill).Demanen ajuda a Amparo, que la coneixen perquè va a muntar a cavalls en el seu ranxo. Són la viva imatge d'unes persones que viuen desbordades davant una situació que els ve gran, sense oblidaresmentar les repercussions econòmiques que tindria una demanda formal contra els representants de la mina.
Genaro: És un dels treballadors de la mina, com tots els seus companys se sent coaccionat a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la suerte dormida
  • La Suerte Dormida
  • La suerte dormida
  • La suerte dormida
  • Película La suerte dormida
  • Analisis de la pelicula la suerte dormida
  • La suerte dormida
  • La Suerte Dormida Resumen Ismael

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS