la tercera ona

Páginas: 2 (295 palabras) Publicado: 2 de julio de 2014
La Ona

La Tercera Ona va ser un experiment per demostrar que fins i tot les societats lliures i obertes no són immunes a l'atractiu d'ideologies autoritàries idictatorials , realitzat pel professor d'història Ron Jones en el marc del seu estudi sobre l'Alemanya nazi amb alumnes de secundaria1 2 al convèncer els seus estudiants que elmoviment eliminaria la democràcia . El fet que la democràcia emfatitzés l'individualisme es va considerar un defecte de la democràcia , i Jones va posar èmfasi en això através del seu lema " Força mitjançant la disciplina , força mitjançant la comunitat , força a través de l'acció , força a través del orgull “.

L'experiment es va dur aterme al Cubberley High School , una escola de Palo Alto , Califòrnia , durant la primera setmana d'abril de 1967.3 Jones , en no poder explicar als seus alumnes per quèels ciutadans alemanys ( especialment els no jueus ) van permetre que el partit nazi exterminés a milions de jueus i altres anomenats " indesitjables" , va decidir mostrar-. Jones va escriure que va començar amb coses simples , com la disciplina en el saló de classes , i que va aconseguir convertir la seva classe d'història en un grup ambun gran sentit de la causa.

Jones va cridar al moviment " La Tercera Ona " , a causa de la noció popular que la tercera d'una sèrie d'onades al mar és sempre la mésforta. que sembla, l'experiment va cobrar vida pròpia , quan alumnes de tota l'escola es van unir a él.4

Malgrat les implicacions evidents que aquest estudi ofereix sobrela mal · leabilitat mental de l'ésser humà i de tenir particular interès per als psicòlegs que poguessin desitjar comprendre-ho i prevenir-lo, poc s'ha fet conegut.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La ONA
  • Cultura Ona
  • el ultimo ona
  • el ultimo ona
  • Cultura Ona
  • ultimo ona
  • casracteristiques de ona
  • Cultura ona

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS